Aqua Mundo waterparadijs
Kinder-Doe-Bad voor de kleintjes
Golfterrein De Golfhorst 18-holes
Bezoek Toverland Sevenum
Designer Outlet Roermond dichtbij
Natuurgebied de Maasduinen
Alle cottages nieuwe look
Kasteeltuinen Arcen

Boek Center Parcs Limburgse Peel bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Aanbiedingen en specials op Center Parcs Limburgse Peel:

Center Parcs Limburgse Peel, Limburg

Center Parcs Limburgse Peel, ligt midden in de bossen van de Limburgse Peel. De ideale bestemming voor een fietsvakantie en een prachtige omgeving om te wandelen. Het natuurgebied de Maasduinen ligt er heel aantrekkelijk bij op ongeveer 20 kilometer van dit vakantiepark. Breng een bezoek aan de kasteeltuinen in Arcen of ga shoppen in de stad Venlo. Verder ligt het park op de grens met Noord-Brabant.

Alle cottages op het park hebben een make-over gekregen. Van vloer tot plafond, van het meubilair tot de decoratie. Ontdek het zelf!

Dit vakantiepark is perfect voor jonge gezinnen.
Mede door de vele vernieuwingen en een fijn zwembadcomplex is dit een goede keuze voor een vakantie in Nederland. Je kunt hier het hele jaar terecht. De kinderen vervelen zich hier geen moment. Duik het tropisch zwemparadijs in, glij van de waterglijbaan en geniet van de stroomversnelling en het golfslagbad. Bij mooi weer is een duik in het buitenbad natuurlijk ook erg leuk. Voor de jongste gasten is een bezoek aan de kinderboerderij of misschien wel een dansje met Orry en haar vrienden tijdens de kinderdisco een groot feest. Ook voor de jongste bezoekers is er een fijn kikkerbad en wat dacht je van het uurtje babyzwemmen?

Eindeloos wandelen en fietsen in de Limburgse Peel
In Noord-Limburg vind je rust, ruimte en Limburgse Peel. Wandelen en fietsen wissel je af met cultuur snuiven in het nabije Venlo. En een potje golf naast het park! Sla je slag op de 18-holes golfbaan, aai de geitjes op de Kinderboerderij en maak pret met kindervriend Orry. Voor de adrenaline stap je in de achtbanen van Attractiepark Toverland, voor de rust wandel en fiets je in Nationaal Park De Groote Peel. Verder kun je ook deelnemen aan een van de workshops bakken of knutselen.

Ben je graag sportief bezig dan kun je altijd een potje tenissen, squashen of boogschieten. En natuurlijk nodigen de bossen rondom jou uit voor een flinke wandeling of fietstocht.

Trek krijg je sowieso na een dagje vol activiteiten
Een hapje eten in een groene oase? De Market Dome heeft een nieuwe look en feel gekregen. Met bamboe, én de nieuwe Frites Affairs! Verder wordt het moeilijk kiezen tussen the Market restaurant, the Grill of een lekker biertje bij het Grand Cafe.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Limburgse Peel!


Aanbieders op Center Parcs Limburgse Peel

CenterParcs verhuurt op Center Parcs Limburgse Peel chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs