Subtropisch wemparadijs Aqua Mundo
BALUBA indoor speelparadijs
Fietsen door de Limburgse Kempen
Openluchtmuseum in Bokrijk
Nieuwe kids verkeerspark
Klimparcours
High Experience, Adventure golf
Kinder-doe-bad, Snorkelen tussen exotische vissen

Boek Center Parcs Erperheide bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Center Parcs Erperheide, Belgisch Limburg

Center Parcs Erperheide is een paradijs voor kinderen en daardoor ook voor de ouders! Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft de BALUBA, een groot speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, en tal van extra activiteiten voor hele jonge en iets oudere kinderen. Samen de omgeving verkennen is ook zeker de leuk om te doen: de Limburgse Kempen zijn erg aantrekkelijk voor lange fietstochten via het Knooppuntennetwerk. En ga dan ook eens langs in Bokrijk, het openluchtmuseum dat je terugbrengt naar de 17e eeuw.

Geniet ondertussen ook van jouw verblijf in decottages. Wist je trouwens dat Erperheide speciale Kindercottages heeft, met extra's zoals babyfaciliteiten en speelgoed?

Snorkel tussen de tropische vissen
Gewoon lekker zwemmen, dat kan natuurlijk in de Aqua Mundo op Erperheide. Maar wat je zeker niet mag missen, is het snorkelbad Aziatisch Vissersdorp. Zwemmen tussen de tropische vissen, het is een leuke en bijzondere ervaring. Kinderen zullen zich verder goed vermaken in het Kinder-doe-bad.

Inspanning en ontspanning
Bij Center Parcs Erperheide is het moeilijk kiezen! Er zijn veel leuke activiteiten en sporten uit te proberen. Ben je In voor wat actie: b.v. een vrije val vanaf 10 meter hoog? Dan moet je beslist de Big Swing testen. Of je bezoekt de High Adventure Trail: een touwbanenparcours, hoog in de lucht! Of sla rustig een balletje op het Adventure Midgetgolfterrein in sprookjesthema. Vervelen bij Center Parcs is dus geen optie!

Kinderparadijs bij uitstek
Op Center Parcs Erperheide beleven de kinderen de vakantie van hun leven. En daardoor hun ouders ook! Overal kunnen ze veilig spelen, zwemmen en klimmen. En dat vaak onder toeziend oog van deskundige begeleiders.

Eten & Entertainment
Center Parcs heeft op het gebied van eten en drinken genoeg keuze voor elke smaak! Overdag lekker een kopje koffie met een lekkernij of een lekkere lunch en 's avonds heerlijk uit eten gaan in één van de vele smaakvolle restaurants. Of kies voor gemak en geniet in jouw cottage van een van de ontbijt- of diner arrangementen. Met de speciale kinderkaarten is er ook voor de kleintjes altijd wat lekkers te vinden. Bezoek ook de Daily Food Store, met een groot assortiment voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn voordelige en leuke culinaire arrangementen; zowel meerdaagse arrangementen voor een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet in het buffetrestaurant, The Market Restaurant, als Lazy Breakfast en Table Cooking arrangementen voor in jouw cottage. Naast eten en drinken zijn er ook vele leuke winkeltjes op het park.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Erperheide!


Aanbieders op Center Parcs Erperheide

TUI verhuurt op Center Parcs Erperheide chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs