Boeken op camping Casa Tartufo? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Casa Tartufo, Marche

Casa Tartufo is een sfeervolle, kleine en kindvriendelijke gezinscamping met ruim voldoende, keurige voorzieningen waaronder een fijn zwembad. Casa Tartufo ligt bij het oude Romeinse stadje Sassoferrato in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op zo'n 30 kilometer van de prachtige brede en kindvriendelijke stranden van de Adriatische zee. De minicamping ligt in de truffelboomgaard. Sinds 2007 zijn Ben en Sabine de enthousiaste Nederlandse eigenaren van Casa Tartufo. Zij heten je graag van harte welkom.

Vanaf deze rustieke en landelijk gelegen camping heb je op diverse plekken fabelachtig panoramisch uitzicht over glooiende velden en heuvels. Bij mooi helder weer op sommige plaatsen zelfs tot aan zee. In de zomerperiode heerst er een heerlijk klimaat met volop zonneschijn. Casa Tartufo is een ideale plek voor zowel een actieve als een relaxte vakantie.

Er is ruim voldoende privacy, zon en schaduw door de natuurlijke begroeiing. Als het donker is geniet je van een schitterende sterrenhemel. Casa Tartufo is een geschikte camping voor gezinnen met kleinere kinderen die op zoek zijn naar kleinschalig “groen” kamperen, persoonlijke aandacht en het goede actieve buitenleven. Op Casa Tartufo is het goed ‘’glamperen’’.

Het landschap van Le Marche (de Marken) is erg gevarieerd, en het wordt beweerd dat je in Le Marche heel Italië in één regio aantreft. Aan de kust kun je volop genieten van de robuuste rotspartijen en brede stranden, terwijl in het binnenland de groene heuvels en bergen plaats bieden aan de talrijke middeleeuwse dorpjes en historische steden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Casa Tartufo!


Boeken op Casa Tartufo

Tentocamp verhuurt op camping Casa Tartufo safaritenten (Luxe Safaritent van Tentocamp max. 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs