Brioni

5.6
Middel
aan zee
Grote camping aan kiezelstrand
Hoogseizoen animatie voor kinderen
Veel sportieve activiteiten
Pula ligt op slechts 8 km afstand

Boeken op camping Brioni? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Brioni, Istrië

Camping Brioni heeft een prachtig uitzicht o[p zee en de Brijuni-eilanden. Het is de ideale plek voor een ontspannen vakantie en het verkennen van de schoonheden van Pula en de Brijuni-eilanden. Er is een rotsen en kiezelstrand met een aflopende zeebodem. De beach bar op het strand is beschikbaar voor de campinggasten. In het restaurant worden lokale vis- en vleesgerechten geserveerd.

Er is een speelruimte voor kinderen. Camping Brioni heeft in het hoogseizoen animatie voor kinderen. Er zijn vele activiteiten als beachvolley, tafeltennis, voetbal, basketbal en volleybal. Beschikbaar tegen betaling: waterfietsen, duikcentrum.

Het centrum van Pula ligt op slechts 8 km afstand, en hier is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals het amfitheater en de omgeving. De middeleeuwse vesting in Pula is ook interessant, en door een wandeling door deze prachtige mediterrane stad zal het mogelijk zijn om verschillende andere schoonheden te zien. Het is ook de moeite waard om een reis per veerboot te ondernemen naar de Brijuni-eilanden. De boot vertrekt vanuit het nabijgelegen Fazana. Ten zuiden van Pula ligt het Kamenjak schiereiland. Dit is een natuurpark, waar je parken kunt bezoeken of vanaf de rotsen het water in kan duiken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Brioni!


Boeken op Brioni

Happy Camp verhuurt op camping Brioni stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs