Breeduyn

8.2
200 m
Vakantiepark aan de Belgische kust
Nieuwe vakantiehuizen, comfortabel ingericht
Stranden liggen op loopafstand
Bezoek Oostende

Boeken op camping Breeduyn? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Breeduyn, Noordzeekust

Wordt het een strandvakantie aan de Belgische kust? Dat kan vanaf juni 2017 in nieuwe villa's op vakantiepark Breeduyn aan de Belgische Noordzeekust. Op slechts 5 minuten loopafstand liggen de zee en de uitgestrekte stranden. Heerlijk wandelen maar ook lekker relaxen en genieten van de zon.

De nieuwe en luxe bungalows van vakantiepark Breeduyn Village liggen aan de Belgische Noordzeekust. Zowel in de zomer als in het najaar zul je het hier naar je zin hebben. Wordt het zon, zee of strand of een lekkere winterse wandeling aan het strand? Ook in de duingebieden kun je eindeloos wandelen en genieten van de natuur. Of pak je liever de fiets en maak je een tocht langs oude kastelen en pittoreske dorpjes?

De bekende badplaats Oostende ligt op een klein halfuur rijden van Breeduyn Village. Trakteer het hele gezin op de promenade op een lekker zakje Vlaamse friet, neem een kijkje bij Fort Napoleon en ontdek de gezellige winkeltjes in de overdekte winkelpassage. Weer terug op het park spelen de kinderen nog even in de speeltuin, terwijl de ouders met een goed boek genieten van de laatste zonnestralen. Vakantie aan de Noordzee in België wordt sowieso een topvakantie.

Een fijne strandvakantie waar je ook kunt wandelen en fietsen in de uitgestrekte duingebieden. Maak een tocht langs charmante dorpjes of oude kastelen. Oostende ligt op slechts 30 minuten van dit vakantiepark. Lekker slenteren over de boulevard, neem een kijkje bij Fort Napoleon of maak een leuke shopdag langs de leuke winkeltjes.

Op het park is voor de jongste bezoekers een speeltuin.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Breeduyn!


Boeken op Breeduyn

Roompot Vakanties verhuurt op camping Breeduyn chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs