BoerenBed Wyresdale Park Country Estate

9.1
7 pl.
Country Estate
Bij het schitterende Lake District

Boeken op camping BoerenBed Wyresdale Park Country Estate? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Wyresdale Park Country Estate

 

Accommodaties op camping BoerenBed Wyresdale Park Country Estate

Over camping BoerenBed Wyresdale Park Country Estate, Noord Engeland

Een safaritent huren in Noord-Engeland, dat wordt genieten op een mooie landgoed. Wyresdale Park is zeker het bezoeken waard. Het ligt aan het het wereldberoemde Lake District, en ligt in een rustig prive gebied. Vergeet al het verkeer en de drukte van thuis, dit is tijdelijk even allemaal van jou.

Sally and James heten je graag welkom op het prachtige landgoed van Wyresdale. Hun huis is in de 19e eeuw gebouwd voor kapitein Ormrod uit Lancashire, een industriele werker die bankier werd. Met zijn pleziertuinen, prachtige stenen gebouwen en wereldse flora en fauna is Wyresdale zeker een goed voorbeeld van de rijkdom van weleer. Ook kan je het traditionele vissen, de jacht en het schapen hoeden bewonderen.

De Tentplaatsen staan bij het meer en op het landgoed. Dit is een ideale omgeving om dammen te bouwen bij de rivier, bootjes te maken en laten varen en een kampvuur te stoken. Aan het einde van de tuin heb je een prachtig 500 hectare land met uitzicht over de Ierse Zee. Hier kan je een van de mooiste zonsondergangen ervaren.

Als je de omliggende omgeving wilt verkennen, mag je het bos, the Forest of Bowland niet missen. Ga voor een wandeling op het Abbeystead Estate, de favoriete jachtplaats van de hertog van Westminster en als je een typisch Engelse Inn wilt bezoeken voor lunch of avondeten, dan moet je zeker langs the Inn in het dorpje Whitewell welke als inspiratie heeft gediend voor Tolkein.

Deze locatie is net even iets anders dan een BoerenBed Boerderij omdat je je hier op een prachtige Country Estate bevindt. Dit betekend dat er geen boerderijdieren aanwezig zijn en er is geen boerderijwinkel, maar er zijn winkels nabij. De tent is te vergelijken met een Heerenboer tent, met extra luxe en aandacht ingedeeld.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Wyresdale Park Country Estate!


Boeken op BoerenBed Wyresdale Park Country Estate

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Wyresdale Park Country Estate lodgetenten met sanitair (Lodgetent Heerenboer max. 6 pers. (5 volw-1kind) tub en privédouche).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs