Glamping op grote hoogte
Glamping in Zwitzerland
Schapen en kippen (Biologisch)
Boerderijwinkel met regionale producten
Kippen en schapen
Kookles door Karin
Kaasmakerij, kabelbaan op wandelafstand
Fiets- en mountainbikeroutes, Zermatt

Boek BoerenBed Wallis Collection bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Wallis Collection, Wallis

BoerenBed Wallis Collection vind je op een hoogte van 1500 meter in het schitterende Lötschental, Zwitserland. Deze prachtige glamping- locatie ligt ongeveer 90 km ten zuiden van Bern in een klein dorpje met 14 inwoners. Het is gemakkelijk te bereiken door middel van de Lötschbergtunnel. Het dorp Blatten ligt op 15 minuten lopen van de boerderij door de ongerepte natuur. Je logeert hier in een van de drie tenthuisjes met een prachtig uitzicht op de bergen.

Vakantie vieren op grote hoogte
Deze regio bevat een unieke charme door de met zon zwart verkleurde houten huizen en typische ‘Wallischer’ hooischuren. De boerderij bestaat uit een woonhuis en een bijgebouw, waar de familie Ritler 150 schapen en 60 kippen houdt. In de voormalige koeienstal is een mooie boerderijwinkel gerealiseerd, met eigen biologisch lamsvlees en andere regionale producten. Ze verkopen hier o.a. kaas, pasta, honing, wijn, zelfgemaakte likeuren en een klein assortiment van dagelijkse benodigdheden.

Wat begon als een hobby voor Karin en Dani Ritler is inmiddels uitgegroeid tot een professionele schapenfokkerij. In 2004 was deze boerderij de eerste in het Lötschental die biologisch werd gecertificeerd. Dani kijkt ernaar uit om zijn kennis over de schapen met zijn gasten te delen. En iedereen die het leven van een Zwitserse alpenboer wilt ervaren, is welkom om te helpen met het hooien. Kinderen mogen de kippen voeren en op zoek gaan naar verse eieren in het kippenhok. Karin is een ervaren kok en organiseert graag kooklessen en andere food evenementen.

Ontdek de Zwitserse bergen vanaf de boerderij
De omgeving van Wallis Collection kun je het beste per voet te verkennen. Begin met een begeleide wandeling, aangeboden door het Lötschental Höhenweg (tevens UNESCO-werelderfgoed). Daarnaast is er op 20 minuten afstand (lopen) van de boerderij, in Wiler, een recreatiegebied met minigolf, een speeltuin, ambachtelijke kaasmakerij en kabelbaan. Dit gebied is tevens een paradijs voor fietsers, met talloze mountainbikeroutes en fietspaden. Het bekende en autovrije stadje Zermatt, aan de voet van de wereldberoemde Matterhorn, is in een uurtje met de auto te bereiken (60km). Het laatste stukje is een kort ritje van 10 minuten met de trein.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Wallis Collection!


Aanbieders op BoerenBed Wallis Collection

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Wallis Collection lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs