Glamping in Kent op de boerderij
Bosrijke omgeving
Waterplas waar je kunt vissen
Vlottenbouwen, roeiboot
Honden toegestaan
Boerderijwinkeltje
Een educatief boerenpad
Royal Tunbridge Wells

Boek BoerenBed Sunninglye Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Sunninglye Farm, Zuid Engeland

Logeren in een BoerenBed safaritent in de regio Kent, Zuid Engeland, wordt een vakantie midden in de natuur. Sinninglye Farm ligt in het beschermde natuurgebied de High Weald. De boerderij van de familie Miles ligt op slechts 20 minuten van de snelweg de M25 en 30 minuten van de kust.

Logeren in een tenthuis met privédouche
De familie Miles woont op deze Boerderij met hun gezellige en lieve boerderijdieren. Omgeven door bossen en met een prachtig uitzicht over de velden, dat wordt genieten. Voor de kinderen is er zoveel ruimte en de schommels zijn heel geliefd. Wat is er nu leuker dan het bouwen van hutten in het bos. Daar komt nog bij dat er op de boerderij een pony woont die erg graag verwend wordt. En mocht je zelf ook trek hebben, de boerderijwinkel is goed gevuld, je kunt er zelfs zelfgemaakte maaltijden bestellen.

Een omgeving die je doet verbazen
De Tenten hebben een prachtig uitzicht op de omliggende velden. Verderop vind je de eigen waterplas waar je naar hartelust kunt vissen of leuke vlotten bouwen of het water op met roeiboten! De volwassene gasten zijn altijd aangenaam verrast door de rust van de omgeving. De jongere kinderen zullen genieten van het klimmen en slingeren en veilig spelen tussen de bomen in de buurt van de Tent. En voor liefhebbers van een uitdaging, neem deel aan de Sunninglye's farm trail challenge! Een leuk boerenpad waar plezier en educatie een goede combi blijken te zijn. Voordat je het weet is de dag voorbij.

Direct naast de Boerderij ligt de bekende historische spa- en winkelstad Royal Tunbridge Wells. Bezoek ook het Echanted Forest, de filmset van het wereldberoemde verfilmde verhaal Pride en Prejudice. Sunninglye is erg bijzonder voor de Miles, het is al meer dan 40 jaar hun geliefde woonplaats.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Sunninglye Farm!


Aanbieders op BoerenBed Sunninglye Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Sunninglye Farm lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs