BoerenBed Sunninglye Farm

9.5
4 pl.
direct
Glamping in Kent op de boerderij

Boeken op camping BoerenBed Sunninglye Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Sunninglye Farm

Over camping BoerenBed Sunninglye Farm, Zuid Engeland

Logeren in een BoerenBed safaritent in de regio Kent, Zuid Engeland, wordt een vakantie midden in de natuur. Sinninglye Farm ligt in het beschermde natuurgebied de High Weald. De boerderij van de familie Miles ligt op slechts 20 minuten van de snelweg de M25 en 30 minuten van de kust.

De familie Miles woont op deze Boerderij met hun schapen, paarden, varkens, katten en honden, shetland pony, geliefde Gypsy Cob paarden en Norman de ezel. Omgeven door bossen en met een prachtig uitzicht over de velden, dat wordt genieten. Voor de kinderen is er zoveel ruimte en de schommels zijn heel geliefd. Wat is er nu leuker dan het bouwen van hutten in het bos. Daar komt nog bij dat er op de boerderij een pony woont die erg graag verwend wordt.

De Tenten hebben een prachtig uitzicht op de omliggende velden. Verderop vind je de eigen plas waar je naar hartelust kunt vissen of leuke vlotten bouwen of het water op met roeiboten! De volwassene gasten zijn altijd aangenaam verrast door de rust van de omgeving. De jongere kinderen zullen genieten van het klimmen en slingeren en veilig spelen tussen de bomen in de buurt van de Tent.

Direct naast de Boerderij ligt de bekende historische spa- en winkelstad Royal Tunbridge Wells. Bezoek ook het Echanted Forest, de filmset van het wereldberoemde verfilmde verhaal Pride en Prejudice. Sunninglye is erg bijzonder voor de Miles, het is al meer dan 40 jaar hun geliefde woonplaats.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Sunninglye Farm!


Boeken op BoerenBed Sunninglye Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Sunninglye Farm safaritenten (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)), lodgetenten met sanitair (Beter BoerenBed HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs