Boerderij hoog op berg, uitzicht Bala meer
Kindvriendelijke omgeving
Biologische boerderij/ Welshe Schapen
Kanoën, kajakken, raften en windsurfen
Wandelen, mountainbiken
200 m
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Pant y March Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Pant y March Farm, Wales

Twee HeerenBoer Lodgetenten met Hot Tub vind je op BoerenBed boerderij Pant y March Farm. De Boerderij ligt hoog op de berg en heeft een adembenemend uitzicht op het Bala meer oftewel 'Llyn Tegid Wales' dit is het meest natuurlijke meer in Wales. Het iseen onberoerd bergachtig gebied waar de kinderen heerlijk en veilig zullen rondrennen.

Sinds 2007 wonnen familie Jones: Gerain, Llinos en dochter Martha op deze mooi gelegen boerderij. Door het bergachtig landschap zul je op deze boerderij weinig zwaar werktuig tegen komen. De families Jones houdt 300 typisch Welshe schapen op een traditionele, biologische en duurzame wijze.

Als bezoeker en gast zul je hier een exclusief gevoel krijgen, er staan slechts 2 lodgetenten en dit geeft veel privacy. Met slechts twee tenten kan de familie met recht aanspraak maken op de meest exclusieve BoerenBed Boerderij van allemaal. De plek waar de twee HeerenBoer Tenten staan, is zeker een van de mooiste locaties. Vanaf je HeerenBoer Tent kun je het Bala meer zien en de omliggende bergen en heuvels. Je hebt een ver uitzicht over de meren. De zonsondergangen zijn dan ook heel spectaculair.

Zodra je hier aankomt, zullen de diverse watersportmogelijkheden je gelijk opvallen, zoals kanoën, kajakken, raften en windsurfen. Je kunt ook kiezen voor een korte wandeling over de heuvels of een pittige wandeling langs de kilometers lange wandelpaden. Je kunt de 45 minuten prachtige wandeling maken naar The Eagles Inn bij Llanuwchllyn voor een echte Engelse zondagse lunch.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Pant y March Farm!


Aanbieders op BoerenBed Pant y March Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Pant y March Farm lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs