Zeer rustig gelegen boerderijcamping
500 m
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Moor Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Moor Farm, Centraal Engeland

Je zult versteld staan bij het oprijden van de toegangsweg naar dit mooie plekje. Logeren op een boerderij in safaritenten van Boerenbed dat wordt sowieso genieten. Op minder dan 10 kilometer vanaf het eeuwenoude Gloucester en een korte wandeling vanaf de riviermonding van de rivier Severn, ligt Boerenbed Boerderij Moor Farm.

Als je de Boerderij op komt valt direct de eeuwenoude wijngaard op. Verder de bijzondere kudde Gloucester koeien die staan te grazen op het vruchbare gras bij de Severn.

De centrale binnenplaats geeft je het gevoel of de tijd even heeft stil gestaan. Je leert al snel de drie generaties kennen die op de Boerderij aanwezig. De gastvrijheid en passie voor hun bedrijf geven je meteen een welkom gevoel. De Watts familie is namelijk zeer nauw betrokken bij de vereniging ‘het zeldzame ras’ en trotse eigenaren van een succesvol, maar kleinschalig, cateringbedrijf. Het cateringbedrijf gebruikt zoveel mogelijk lokale producten.

De kindern zullen het heel erg naar hun zin hebben op deze boerderij. Heerlijk spelen rondom de tenten en verstoppertje spelen. De ouderen kinderen en hun ouders kunnen naar het kanaal, 5 km. van de boerderij, waar zij kunnen vissen of op een boot varen.

Vanaf de camping kun je diverse leuke steden en dorpjes bezoeken. Maak een historische trip door het prachtige Gloucester, een boottocht op de Severn, wandelen in het westen van Cotswolds of de ‘grens’ oversteken van het naburige Wales.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Moor Farm!


Aanbieders op BoerenBed Moor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Moor Farm lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs