Mooie lodgetent in de oude boomgaard
Wandelen, zwemmen in Frensham
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Manor Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

camping BoerenBed Manor Farm, Zuid Engeland

Glamping in Zuid-Engeland, kamperen in een echte Safari/Lodgetent van BoerenBed? Op nog geen uur rijden van Londen ligt Boerenbed Boerderij Manor Farm. De boerderij lig in Alton in de regio Hampshire.

Al vier generaties woont de familie Brock op deze boerderij. Het gezin bestaat uit Anna en Will Brock en hun twee kinderen Daisy en Bertie. Ze werken samen op dit mooie bedrijf met Will’s ouders Thomas en Elizabeth, Alfa een nieuwsgierige lama en Sweep de hond. De boerenBed Lodetenten staan in de oude boomgaard. De tenten zij zo geplaatst dat de gasten veel privacy hebben. Voor Golfliefhebbers: Worldham Golf course ligt op korte afstand van deze boerderij.

Er worden velle gewassen gekweekt en verder zie je een grote kudde schapen. Ook heeft de familie een speciale kruising Dangus koeien (Dexter x Angus) welke mooi staan in het Countryside Stewardship landschap.

Als je van de Boerderij afdwaalt zul je een paar goede pubs tegenkomen op loopafstand, zoals de Three Horseshoes in East Worldham, en voor diegene die houden van zwemmen is Frensham Ponds een echte aanrader! De best geteste wandelingen in de omgeving variëren van 1 tot 10 kilometer afstand. Onze favoriet is de 10 kilometer lange wandeling naar het schattige typisch eeuwenoud Engelse dorpje Selborne, met zijn twee pubs, speciaal zaken, het Gilbert White Museum en een pottenbakkerij. Een leuke dagtrip is natuurlijk een bezoek aan Londen! Maar ook de havenstad Southampton de grootste stad langs de zuidkust van Engeland is een bezoek waard. Leuke bezienswaardigheden in Southhampton zijn oa het Southampton Maritime Museum (Scheepsvaartmuseum), de sfeervolle haven, de middeleeuwse poort Bargate en de oude stadsmuren.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Manor Farm!


Aanbieders op BoerenBed Manor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Manor Farm lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs