BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate

Geen boerderij maar landgoed
Gastvrij onthaal eigenaars
BoerenBed tenten met privacy op heuvel
Midden in natuur, vogels spotten
Op 15 kilometer van de kust Mersea Eiland
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate, Oost Engeland

Oost Engeland ontdekken, dan boek je een safaritent van BoerenBed op BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate. Op slechts een uur rijden van Londen, niet ver van Colchester, ligt dit landgoed (dit keer geen boerderij met dieren) in het landschap van East Anglia. Layer Marney Tower is niet te missen, statig rijst dit estate op vanuit het omliggend landschap.

Ooit door De Marney Family groots en met grandeur opgebouwd tot hetTudor poorthuis in Engeland. Vandaag de dag wordt je gastvrij begroet worden door Nicholas en Sheila Charrington , hun vier kinderen en het gastvrij team van Layer Marney. Het kan zijn dat je s avonds de muziek hoort van een van de bruiloften welke hier regelmatig gevierd worden op Long Gallery. Gelukkig hoor je na middernacht niets meer en is de rust weer terug op het landgoed.

De BoerenBed tenten staan op een heuvel midden in de natuur en je hebt volop privacy. Soms heb je geluk en kun je vanuit je safaritent zomaar een edelhert in de verte zien. Als je van vogels houdt, dan kun je hier je hart ophalen, fazanten, spechten en uilen zijn hier volop aanwezig. Verder kun je heerlijk uitwaaien bij een uitstapje naar Blackwater aan de kust. Dit gebied is beroemd geworden door de Colchester oesters, proef ze op Mersea Island.

Deze locatie is ietwat anders dan een BoerenBed Boerderij omdat je je hier op een prachtige Country Estate bevindt. Dit betekend dat er geen boerderijdieren aanwezig zijn en er is geen boerderijwinkel, maar er zijn winkels in de buurt. De BoerenbedTent op Layer Marney Tower is te vergelijken met een Heerenboer tent, met extra luxe en aandacht ingedeeld


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate!


Aanbieders op BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Layer Marney Tower Country Estate lodgetenten met sanitair (HeerenBoer Safaritent met douche 5 volw. 1 kind).
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs