Boerenbed La Ferme de Fontenille

Op korte afstand van Nederland, glampen
Tenthuisjes op de boerderij
Boerderijwinkel
Schaduwrijke plekjes

Boek Boerenbed La Ferme de Fontenille bij:

Camping Boerenbed La Ferme de Fontenille, Picardie

Op slechts 4,5 uur rijden van het centrum van Utrecht in de Picardie ligt BoerenBed boerderijcamping La Ferme de Fontenille. Delphine en Grégoire heten hun gasten van harte welkom en nemen de tijd om hun passie van hun boerderij met je te delen.

Glampen op een echte boerderij in de Picardie.
Op deze boerderij vind je 6 ruime tenthuisjes met uitzicht op de Salers-koeien. Daarnaast lopen er ook nog kippen, twee varkens en twee geiten én niet te vergeten Java de herdershond en Flocon de kat rond op de boerderij. Ver van een hectische wereld en tóch zo dichtbij, ontsnap aan je dagelijkse leven en geniet je van 360 graden aan groen om je heen. Een bron van rust aan een vijver van 6 hectare. Helaas wel verboden om te zwemmen. Al je zintuigen worden geprikkeld in dit kleine paradijs. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de grote boerenwinkel op de boerderij. Je vindt hier alle basics, zoals fruit, groenten, zuivelproducten en ter plaatse bereid vlees.

Ruime en unieke tenthuisjes
De tenthuisje staan in de schaduw van bomen. Hierdoor is het niet alleen lekker koel in de zomer, maar heb je ook nog eens meer privacy. Verspreid over dit grote perceel vind je de tenthuisjes die op een knusse en authentieke manier zijn ingericht. Geniet van het ultieme plattelandsleven.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Boerenbed La Ferme de Fontenille!


Aanbieders op Boerenbed La Ferme de Fontenille

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs