Boerderijcamping met adembenemend uitzicht
Glamping in Centraal Engeland
Relaxen in een Hot Tub
Wandelen, fietsen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Hollings Hill Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

camping BoerenBed Hollings Hill Farm, Centraal Engeland

Een echt glampinggevoel beleven met BoerenBed dat kan in de regio Herefordshire, Central Engeland. Hollings Hill Farm in Malvern, heeft een prachtig uitzicht over de Malvern Hills. Het is een van de eerste BoerenBed Boerderijen in Engeland en alle geplaatste BoerenBed Tenten zijn de extra luxe HeerenBoer Tenten. Bij aankomst wordt je gastvrij verwelkomd door de familie Knowles, Austen, Faye en de vier kinderen.

Op de Boerderij vind je een grote diversiteit aan dieren; geiten, Holstein-Friesian koeien, pony's en kippen. De accommodatie op deze boerderij is een luxe HeerenBoer safaritent met alle luxe voor een fantastisch glampinggevoel. Je hebt je eigen hout gestookte Hot Tub en een buitendouche naast deTent. Bij aankomst wordt het direct genieten, het vervoer van de bagage naar je Tent is al geregeld, de HeerenBoer Tent is gezellig ingericht en heeft reeds opgemaakte bedden. Ook staat er een mandje met lekkers klaar, je voelt je erg welkom.
Buiten de tent vind je een barbecue en de Hot Tub.

Op Hollings Hill kun je relaxen, maar ook actief bezig zijn; er is genoeg te doen niet ver van de Boerderij. In de direct omgeving kun je wandelen en fietsen in de Malvern Hills. En bezoek zeker het klooster van Great Malvern. Ook zijn er leuk plaatsen die een bezoek waard zijn zoals Eastnor Castle en Malvern. In Malvern vind je leuke winkels, antiquairs, en kunstwinkels.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hollings Hill Farm!


Aanbieders op BoerenBed Hollings Hill Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hollings Hill Farm lodgetenten met sanitair (HeerenBoer safari/lodgetent met Hot Tub 5 volw. 1 kind), chalets,bungalows of appartementen (Vakantiehuisje).
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs