Wandelen, wintersport
De Eifel bezoeken met kinderen
Glamping in de Eifel
Mooi vakantiehuis op boerderij
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Duitsland.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Hof Keppel bij:

camping BoerenBed Hof Keppel, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

De Boerderij van de familie Schauerte werd in 1890 gebouwd in de typisch Duitse vakwerkstijl. Op een hoogte van ongeveer 440 meter, in het hart van het Hochsauerland, vind je Hof Keppel. Al meer dan 100 jaar is het traditie op Hof Keppel om de oude bronzen klok die aan de gevel van de boerderij hangt, twee maal per dag met de hand te luiden!
Deze unieke en rustig gelegen boerderij is omgeven door weiden en bossen. De stad Schmallenberg ligt op 10 kilometer van de Boerderij en bekende wintersportplaatsen als Winterberg op 25 kilometer en Willingen op 50 kilometer.

Rondom de boerderij liggen de weiden en de koeien kunnen vanaf april/mei zelf beslissen of zij overdag en 's nachts op de weide of in de stal willen verblijven. Pony Snickers kijkt al uit naar het bezoek van kinderen op de boerderij. Voor de kleine gasten is er ook een speeltuintje, knuffelschuur en een speelhoek met stro.

Schmallenberg en het Sauerland hebben veel te bieden. Naast de diverse idyllische wandelpaden in de omgeving van Hof Keppel, zoals het Arpedal op 2 km of Rothaarsteig op 10 km van de boerderij, vind je in Schmallenberg zelf bijvoorbeeld een klimhal, buitenzwembad en Thikos Kinderland. Een unieke ervaring voor het hele gezin is het grootste openluchttheater van Europa op 15 kilometer van de Boerderij waar jaarlijks het Karl-Mai festival plaatsvindt. In het Hochsauerland neemt de wintersport een belangrijke plaats in. In de Wintersportarena Sauerland zijn maar liefst 25 skiliften, vele langlaugloipes, een ijsbaan en diverse rodelbanen beschikbaar voor de wintersportliefhebbers.

Op Hof Keppel wonen 3 generaties Schauerte: Frank en Hanna met hun kinderen Anton en Greta en Frank's ouders Hubertus en Elisabeth Schauerte.
De Log Cabins van BoerenBed hebben een prachtig uitzicht en in de winter is een verblijf in een Log Cabin ook een unieke manier van vakantie vieren. De ski's kunnen eenvoudig worden gestalt op de Boerderij, waar een ski-opberg is met skischoenen-droger.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hof Keppel!


Aanbieders op BoerenBed Hof Keppel

Roompot Vakanties en BoerenBed verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs