BoerenBed Dinserhof

9.4
10 pl.
4000 m
Boerderijcamping 4 km. van stranden
Veel dieren om te verzorgen

Boeken op camping BoerenBed Dinserhof ? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Camping BoerenBed Dinserhof

Over camping BoerenBed Dinserhof , Mecklenburg-Vorpommern

Nood-Duitsland is een aantrekkelijk gebied om met kinderen te bezoeken. Boerenbed boerderijcamping Dinserhof ligt op slechts 4 kilometer van de fijne stranden van Rügen en Zingst. Dat wordt genieten met je gezin op deze boerderijcamping in Duitsland. De enthousiaste eigenaren hebben hier hun droom gerealiseerd. Samen met je gezin, vrienden of familie kun je genieten van de fantastische omgeving de rust en de ruimte.

Vanuit je avontuurlijke Boerenbed Safaritent is het uitzicht fantastisch. Je geniet van de Schotse Hooglanders en verder weg het 19e eeuwse kasteel. De varkens vinden het erg leuk als je nog wat over hebt van je ontbijt. De boerderij herbergt diverse dieren en natuurlijk mag je helpen bij het eten geven en het verzorgen van de varkens, kippen, eenden, Schotse Hooglanders, paarden en pony's. En wat dacht je van een maaltijdje plukken in de moestuin.

De omgeving nodigt natuurlijk uit tot diverse activiteiten. Een dagje strand in Rügen of Zingst kan binnen een half uur! Heerlijk uitwaaien of genieten van zon en zee. Verder is een bezoek aan Stralsund met het historisch authentiek centrum zeker een aanrader. De binnenstad staat sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Dinserhof !


Boeken op BoerenBed Dinserhof

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Dinserhof safaritenten (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs