Bockenauer Schweiz

9.0
Mini
direct
Glamping camping in Duitsland
Verhuur van luxe safaritenten
Fijn restaurant/
Speeltuin, beekjes om te spelen, opzetbad hoogseizoen
Rust, ruimte en natuur
Bezoek Bad Kreuznach, Bingen, Idar Obenstein
Nederlandse eigenaar
Fietsen, wandelen, vissen

Boeken op camping Bockenauer Schweiz? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Bockenauer Schweiz

Over camping Bockenauer Schweiz, Rheinland-Pfalz

Een glamping camping in Duitsland met verhuur van safaritenten? Camping Bockenauer Schweiz weet hoe je vakantie viert in Duitsland. Deze gezellige en rustige minicamping met slechts 60 ruime kampeerplaatsen ligt midden in het groene hart van Rheinland-Pfalz niet ver van de leuke steden Trier, Cochem en Mainz. Duitse gezelligheid gecombineerd met Nederlandse gastvrijheid dat biedt de Nederlandse familie Gent. Zij helpen hun gasten graag en weten wat er zoal te doen is in de directe omgeving.

Logeer je in een fijne safaritent van Vodatent op Bockenauer Schweiz dan maak je gebruik van het moderne sanitairgebouw op de camping. Over de camping lopen een paar kleine beekjes zodat de kinderen lekker kunnen ravotten en spetteren of pootje baden. Verder is er een grote visvijver en een gezellige jeu de boules baan. Honger na al die activiteiten? Bezoek dan zeker het restaurant op de camping, je kunt hier genieten van de traditionele Duitse keuken maar ook Nederlandse gerechten staan op het menu. En dan nagenieten met een lekker speciaal biertje.

Vanaf de camping kun je diverse wandel- en fietsroutes maken. Op korte afstand is er een manege waar liefhebbers van paarden zich zeker zullen vermaken. Behalve de eigen visvijver zijn diverse andere vismogelijkheden in de omgeving van de camping. Je zult verstelt staan van de gezellige dorpjes, de kastelen en er zijn diverse zwembaden in de omgeving van de camping. Verder kun je natuurlijk een dagtrip inplannen naar een van de aantrekkelijke steden zoals Koblenz, Cochem, Loreley of Kaiserlautern.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Bockenauer Schweiz!


Boeken op Bockenauer Schweiz

Op camping Bockenauer Schweiz vind je de volgende aanbieders:
Stacaravans worden hier verhuurd door Vodatent. Vodatent en TUI verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!