Kleine natuur camping
Ontdek Luxemburg te voet
Klimwanden in Berdorf
Ontdek Echternach, de oudste stad van het land
Aan de rand van het Mullerthal Trail

Boek camping Belle-Vue 2000 bij:

 SAFARITENTEN

camping Belle-Vue 2000, Luxemburg

In het mooie Müllerthal, ook wel het klein-Zwitserland van Luxemburg genoemd, kan je heerlijk tot rust komen in de natuur. In deze omgeving is de natuur nog rauw en eerlijk. Belle-Vue 2000 ligt midden in het Müllerthal, en recht naast de legendarische Müllerthal Trail (Trail Route 2). Een wandelroute van 112 km door de natuur van Luxemburg.

Ook is Belle-Vue 2000 een prima camping om vanuit de natuur te ontdekken met de Mountainbike, de uitdagende routes door Luxemburg zijn leuk voor beginners en gevorderde. Camping Belle-Vue 2000 ligt nabij het dorp Berdorf, dit dorp is ook wel bekend om zijn uitgebreide klimmuren. Sportklimmers reizen hier naar af om één van de 150 klimroutes te ontdekken.

Al met al kan je dus zeggen dat camping Belle-Vue 2000 genoeg biedt voor de echte avonturiers.

De camping zelf heeft leuke speeltuinen voor de kinderen, en avond animatie. Ook vindt je er een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel en een Jeu de Boules baan. Verder is er een wasserette voor de (sport)was en kan je elke ochtend vers brood laten bezorgen bij je tent. Zo begin je je dag pas echt goed!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Belle-Vue 2000!


Aanbieders op Belle-Vue 2000

Vodatent verhuurt op camping Belle-Vue 2000 safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs