Beau Rivage (Dordogne)

7.2
Klein
direct
Camping aan de rivier de Dordogne
Camping heeft eigen kiezelstrandje
Zwembad met kleuterbad
Bar, restaurant, speeltuin
Bezoek Sarlat, Perigord Noir

Boeken op camping Beau Rivage (Dordogne)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Camping Beau Rivage (Dordogne)

Over camping Beau Rivage (Dordogne), Dordogne

Langs de oever van de Dordogne bevinden zich maar weinig zandstrandjes, maar 3-sterren camping Beau Rivage heeft er eentje! Dit strand is een prima plek om te spelen, te zonnen of om de kano in het water te schuiven. Op deze vrij kleine, rustig gelegen camping is het sowieso goed toeven.

De camping heeft een goede ligging aan de Dordogne.Er zijn prima voorzieningen. Zoals een zwembad met apart kleuterbad, een bar/restaurant (ook afhaalmaaltijden) en een speeltuin waar de jongste campinggasten zich kunnen uitleven.Voor de ouders is er een tennisveld en natuurlijk een boulodrôme voor een gezellig spelletje pétanque.

Op de smalle oever tussen de Dordogne en de hoge rotswand was nog net plaats voor La Roque Gageac. En toen het stadje na de middeleeuwen uitbreidde, bouwde men gewoon tegen de rotsen aan. Het resultaat: smalle, schilderachtige straatjes, mooie landhuizen en een fort uit de 12e eeuw.

Enkele tips voor jouw vakantie op camping Beau Rivage in La Roque Gageac: Ook het 13e eeuwse Domme op de andere oever is echt een pláátje. Het ligt 150 meter boven de rivier met een prachtig uitzicht over de Dordogne. Domme is nog bijna volledig intact, inclusief de drie stadspoorten. Sarlat met zijn gezellige weekmarkt ligt dichtbij, op een paar kilometer.Je verblijft hier in de Périgord Noir, genoemd naar de kleur van de zwarte truffel die zo veel culinair genieters hier naartoe lokt. Goed idee na een dagje kanovaren.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Beau Rivage (Dordogne)!


Boeken op Beau Rivage (Dordogne)

Suncamp verhuurt op camping Beau Rivage (Dordogne) staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs