• Beoordeling toevoegen ▷ 8.0
 • Kleine campingS
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Groene, natuurlijke camping op een heuvel
  Aan de rand van de regio Klein Zwitserland
  Een half uurtje van de stad Luxemburg
  Uitgangspunt voor wandelingen en dagtochtjes
  Geen disco of amusementsprogramma
  Zeer kindvriendelijke park

  Benieuwd naar de prijzen op camping Auf Kengert?

  camping Auf Kengert, Luxemburg

  Camping “Auf Kengert” ligt in het hart van het Groothertogdom Luxemburg. Hier gaan de dicht beboste Ardennen over in het lieflijke landschap van het "Gutland" en "Klein Zwitserland".

  De 4 sterrencamping bevindt zich vlakbij het burchtstadje Larochette, een idyllisch dorpje omringd door een schitterend wandelgebied.
  Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van wandelingen en/of heerlijke mountainbiketochten. Maar ook de liefhebbers van cultuur kunnen vanuit Larochette alle kanten op…

  Auf Kengert ligt op een zacht glooiend terrein met veel bomen, heggen en struiken. De kampeerplaatsen zijn ruim en de voorzieningen zijn modern, comfortabel en zeer verzorgd. Vanaf het terras voor het restaurant kijk je uit over het zwembad en de camping. Het restaurant is knus en gezellig en aan de menukaart ziet men dat Luxemburg een (klein-maar-fijn) land is voor de echte genieters. In het restaurant kun je bijzonder gezellig zitten rond de open haard.

  Heel bijzonder is de, direct aan het restaurant grenzende ‘indoor speeltuin’ voor de kleintjes! Aan de rand van de camping ligt een prachtige moderne speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Hier kunnen ook de wat oudere kinderen zich uitstekend vermaken. Auf Kengert is een camping voor kampeerders die houden van rust én gezelligheid.
  Hét uitgangspunt voor mooie wandelingen en leuke dagtochtjes in Luxemburg.

  De Nederlands talige eigenaren heten hun gasten van harte Welkom!--

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Auf Kengert!


  Aanbieders op Auf Kengert

  Country Camp verhuurt op camping Auf Kengert bungalowtenten (Comfort tent en Comfort Plus tent max. 6 pers. boeken bij CountryCamp).
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs