Bekijk grote foto's
Groene, natuurlijke camping op een heuvel
Aan de rand van de regio Klein Zwitserland
Een half uurtje van de stad Luxemburg
Uitgangspunt voor wandelingen en dagtochtjes
Geen disco of amusementsprogramma
Zeer kindvriendelijke park
Echternach, Trier, Luxemburg
Diverse outdoormogelijkheden

Boek Auf Kengert bij:

Camping Auf Kengert, Luxemburg

Camping “Auf Kengert” ligt in het hart van het Groothertogdom Luxemburg. Hier gaan de dicht beboste Ardennen over in het lieflijke landschap van het 'Gutland' en 'Klein Zwitserland'. De Nederlandstalige eigenaren heten hun gasten van harte Welkom! De 4 sterrencamping bevindt zich vlak bij het burchtstadje Larochette, een idyllisch dorpje omringd door een schitterend wandelgebied. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van wandelingen en/of heerlijke mountainbiketochten. Maar ook de liefhebbers van cultuur kunnen vanuit Larochette alle kanten op…

Een camping met goede voorzieningen in Luxemburg
Auf Kengert ligt op een zacht glooiend terrein met veel bomen, heggen en struiken. De kampeerplaatsen zijn ruim en de voorzieningen zijn modern, comfortabel en zeer verzorgd. Vanaf het terras voor het restaurant kijk je uit over het zwembad en de camping. Het restaurant is knus en gezellig en aan de menukaart ziet men dat Luxemburg een (klein-maar-fijn) land is voor de echte genieters. In het restaurant kun je, als het buiten wat minder is, bijzonder gezellig zitten rond de open haard.

Heel bijzonder is de direct aan het restaurant grenzende ‘indoor speeltuin’ voor de kleintjes! Aan de rand van de camping ligt een prachtige moderne speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Hier kunnen ook de wat oudere kinderen zich uitstekend vermaken. Direct vanaf de camping begint een blotevoetenwandelpad door het bos. En mocht het weer eens tegen zitten dan kunnen de kinderen afspreken bij de binnenspeeltuin. Auf Kengert is een camping voor kampeerders die houden van rust én gezelligheid.

Hét uitgangspunt voor mooie wandelingen en leuke dagtochtjes in Luxemburg.
De camping is omringd door heuvels en veel groen. Fietsers, mountainbikers en wandelaars kunnen zich hier goed vermaken. Ontdek de mooie natuurgebieden zoals het Müllerthal waar je kunt kanoën, vissen, mountainbiken maar ook rotsklimmen. En natuurlijk kun je hier ook talloze lange wandelingen maken. Larochette is erg leuk om te bezoeken met het gezellige Marktplein en de vele restaurantjes. Ook kun je natuurlijk met de auto de stad Luxemburg bezoeken en het charmante Echternach.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Auf Kengert!


Aanbieders op Auf Kengert

Country Camp verhuurt op camping Auf Kengert bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs