Gezellige Franse camping aan Atlantische Oceaan
Leuk zwembadcomplex
Kindvriendelijke camping
Animatie in het hoogseizoen
400 m

Boek camping Atlantica bij:

 SAFARITENTEN
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

camping Atlantica, Aquitaine / Les Landes

Viersterren Camping Ciela Village Atlantica ligt in Saint-Jean-de-Luz, op 600 m van één van de mooiste stranden langs de Baskische kust. Ontdek hier het Franse Baskenland en de streek Pyrénées-Atlantiques en geniet van een nieuwe vakantie-ervaring! Golven rollen aan land. Surfers dansen op de oceaan. De kinderen bouwen kastelen van zand, en de zon kleurt alles goud. Feestje toch?

Wordt het de Oceaan of toch maar het zwembad
Atlantica is een leuke Franse camping en ligt op 15 minuutjes van de Atlantisch Oceaan. Lekker compact en gezellig. Aan het strand is het best spannend, de branding lokt surfers de zee in. Bij eb is het leuk voor de jongste bezoekers want dan kunnen ze volop krabbetjes vangen. Dus waterschoentjes en schepnetjes mee. Maar natuurlijk kun je ook een frisse duik nemen in het fijne zwembad op de camping. Je vindt hier 3 zwembad, waarvan een voor de jongste bezoekers.

Frans Baskenland ontdekken
Camping Atlantica buiten Saint-Jean-de-Luz. Dit is zo'n typische gezellige Baskische badplaats. Slenter door de gezellige smalle straatjes en bezoek de vissershaven. En kwartiertje noordelijker ligt surfmekka Biarritz. In Biarritz kun je natuurlijk ook het aquarium bezoeken.En rijd je een half uur naar het zuiden dan zit je zo op een gezellig terras in Spanje....Een bezoek aan het Spaanse Sébastien moet je beslist in je agenda zetten.Ki

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Atlantica!


Aanbieders op Atlantica

Suncamp verhuurt op camping Atlantica safaritenten, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs