Kindvriendelijke gezinscamping
Watersportparadijs aan Veerse Meer
Steigerplaatsen, trailerhelling
Schoolvakanties recreatieteam
Verwarmd buitenbad met kleuterbad
Privestrand op de camping/vakantiepark zelf
Waterspeeltuin binnen
Wellness: sauna en whirlpool

Boek camping Ardoer Paardekreek bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Ardoer Paardekreek

camping Ardoer Paardekreek, Zeeland

Vakantie vieren, dat is wat je doet aan het Veerse Meer. De Paardekreek is echt een (watersport)paradijs. De camping is gelegen aan de rand van het Veerse Meer en het Villapark is gelegen naast de camping met een slingerende waterpartij die in verbinding staat met het Veerse Meer.

Volop goede voorzieningen voor een topvakantie aan het Veerse Meer
Met het hele gezin verblijven op een perfecte locatie waar van alles te doen is voor jong en oud? Aan de kinderen word gedacht doordat er tijdens de vakanties een heus recreatieteam aanwezig is en ook een speciaal team voor de jongeren. Voor tieners is er een speciaal sportprogramma ontwikkeld. Verder kun je in de zomer een frisse duik nemen in het verwarmde buitenbad en voor de jongste bezoekers is er een kinderbad. En opgelet dan heb je ook nog eens een indoor waterspeeltuin. Een heerlijke plek om bij minder weer volop te spelen, te spetteren en te glijden. Voor de ouders is er een Wellnessruimte waar ze eens helemaal tot rust kunnen komen.

Dus waterratjes kiezen voor een verblijf op Ardoer de Paardekreek.
Genieten van het water staat op de Paardekreek voorop. De meeste plaatsen bieden uitzicht op het Veerse Meer en vanaf de camping kun je zo het water op met boot of surfplank. Steigerplaatsen voor de grotere boten, trailerhellingen en surfplankstalling, aan alle voorzieningen is gedacht. De beginnende en gevorderde watersporter voelt zich op de Paardekreek prima thuis. Een zeilschool is er ook waar de kinderen een cursus optimist varen kunnen volgen.

Ontdek Noord Beverland, Walcheren en begin in Veere.
Bezoek vanaf het vakantiepark het leuke centrum van Veere met de mooie haven, en ontdek het Veerse Meer van de andere kant. Of pak de fiets en fiets over de dijk naar Domburg. Verder vind je op Kamperland een Zeeuwse bierbrouwerij die je kunt bezoeken en op het terras kun je een lekkere lunch bestellen. Naast zon, zee en strand biedt de omgeving tal van gezellige uitstapjes voor het hele gezin.

De gezellige stad Middelburg heeft het familiepretpark Mini Mundi en miniatuur Walcheren. Een dagje Vlissingen is zeker ook een aanrader. Breng hier een bezoekje aan het Arsenaal met o.a. een zeeaquarium en een pitratenpark. Een rit met de nostalgische stoomtrein van Goes naar Borsele is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders erg leuk. Verder is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans heel leerzaam.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ardoer Paardekreek!


Aanbieders op Ardoer Paardekreek

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Paardekreek glamping stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen, staanplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs