Ardoer Paardekreek

8.4
Klein
aan zee
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
Kindvriendelijke gezinscamping
Watersportparadijs aan Veerse Meer
Steigerplaatsen, trailerhelling
Schoolvakanties recreatieteam

Boeken op camping Ardoer Paardekreek? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Paardekreek

Over camping Ardoer Paardekreek, Zeeland

De Paardekreek is echt een (watersport)paradijs. De camping is gelegen aan de rand van het Veerse Meer en het Villapark is gelegen naast de camping met een slingerende waterpartij die in verbinding staat met het Veerse Meer.

Met het hele gezin verblijven op een perfecte locatie waar van alles te doen is voor jong en oud? Kom dan bij de Paardekreek vakantie vieren. Aan de kinderen word gedacht doordat er tijdens de vakanties een heus recreatieteam aanwezig is en ook een speciaal team voor de jongeren onder ons. Voor hun hebben we een speciaal sportprogramma ontwikkeld. Een zeilschool is er ook waar de kinderen een cursus optimist varen kunnen volgen.

Genieten van het water staat op de Paardekreek voorop. De meeste plaatsen bieden uitzicht op het Veerse Meer en vanaf de camping kun je zo het water op met boot of surfplank. Steigerplaatsen voor de grotere boten, trailerhellingen en surfplankstalling, aan alle voorzieningen is gedacht. De beginnende en gevorderde watersporter voelt zich op de Paardekreek prima thuis.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Paardekreek!


Boeken op Ardoer Paardekreek

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Paardekreek bungalowtenten (Cocosweet/suite 4 personen met verwarming), stacaravans (huurcaravan max 6 pers.), chalets,bungalows of appartementen (chalets 4-8 pers, bungalows, woonboot, trekkershut, havenhuis), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...