• Beoordeling toevoegen ▷ 8.0
 • Middelgrote campingM
 • Binnenzwembad
 • Familiecamping bij zee
  Vlakbij brede zandstrand
  Overdekt zwembad/kinderbad
  Schoolvakanties recreatieprogramma
  Middelburg, Renesse en Vlissingen bezoeken
  Fiets- en wandeltochten
  Deltaplan Neeltje Jans Werkeiland
  Kindvriendelijke vakantie in Zeeland
  2000 m

  Benieuwd naar de prijzen op camping Ardoer Ginsterveld?

   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN
   met PRIVÉ SANITAIR
   STAANPLAATSEN

  camping Ardoer Ginsterveld, Zeeland

  Camping Ginsterveld is een familiecamping gelegen middenin de natuur van de Kop van Schouwen-Duiveland, met de prachtige brede stranden op korte afstand. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaard zonder voorzieningen. Hun fijne vakantie-ervaringen en enthousiasme inspireerden tot dit vijf sterren familiebedrijf dat het nu is met uitstekende voorzieningen.
  Op deze fijne Zeeuwse camping vind je mooie ruime kampeerplaatsen ( ook met privésanitair) en je kunt natuurlijk voor iets meer luxe kiezen door een van de Chalets of luxe Woodlodges te huren. Dat wordt op en top genieten van een fijn verblijf in Zeeland

  Brede stranden, zwembad en mooie bossen
  Of je nu komt voor je rust, comfort, voor de kinderen, voor het strand of voor een actieve vakantie; het is hier allemaal mogelijk.
  Kinderen vermaken zich op camping Ginsterveld uitstekend in een van de vele speeltuinen of in het overdekte zwembad met kinderbaden, groot bad met stroomversnelling en de 40-meter lange glijbaan. Heerlijk spelen met je vriendjes in het water terwijl de ouders relaxen in de whirlpool of het Turks stoombad.

  Daarnaast biedt de camping met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en de maanden mei, juli en augustus een uitgebreid recreatie-programma voor kinderen tot 12 jaar. Willen de kinderen bij wat minder weer toch buiten spelen dan is de overdekte water- en zandspeelplaats een uitkomst.

  Schouwen Duiveland ontdekken
  Vanaf jouw vakantieadres maak je de mooiste fiets- of wandeltochten. De kop van Schouwen-Duiveland heeft uitgestrekte stranden en achter de duinenrij ligt het grote bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Rust, ruimte, volop immense natuur en dan ook nog eens gezellige dorpjes en badplaatsen. Bij wat minder weer kun je natuurlijk de diverse musea bezoeken zoals streek- en landbouwmuseum Goemanszorg, Terra Maris of het Watersnoodmuseum. Verder is het ook voor de kinderen erg leuk om een rondvaart door Middelburg te maken langs de oude grachten. Geniet van het historische beeld. Wandel daarna door de gezellige straatjes met mooie statige oude heren- en pakhuizen.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ardoer Ginsterveld!


  Aanbieders op Ardoer Ginsterveld

  Ardoer verhuurt op camping Ardoer Ginsterveld chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs