Fijne familiecamping bij zee
200 m. van zee en strand
Animatieteam tijdens schoolvakanties
Peuterspeelbad
Gehele jaar geopend
Ruim 300 hectare bos op loopafstand
Klimbos Westerschouwen op 150 meter

Boeken op camping Ardoer Duinoord? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Ardoer Duinoord, Zeeland

Camping Duinoord ligt vlak bij Burgh Haamstede in het dorp Westenschouwen op Schouwen-Duiveland. De ligging van camping Duinoord is uniek. Op nog geen 150 m. van de zee en strand en het grootste en mooiste bossen van Zeeland liggen ook op nog geen 2 minuten wandelen.

Kindvriendelijke camping op Schouwen-Duiveland
Niet voor grote kinderen, maar voor peuters is er wel een peuterspeelbad. Geopend van juni t/m augustus. Verder hoeven de jongere kinderen zich tijdens de schoolvakanties zoals de meivakantie, Pinksteren en Hemelvaart of de zomervakantie niet te vervelen. Er worden dan door het enthousiaste animatieteam leuke activiteiten georganiseerd. Maar van vervelen zal het toch niet komen met de zee zo dichtbij.

Tijdens de vakantiedagen en met Hemelvaart en Pinketeren is de broodjeszaak "Bakkerie" geopend voor vers brood en iets lekkers voor bij de koffie.

Zon, zee en strand en mooie steden
Camping Duinoord is gelegen in de kern van het karakteristieke dorpje Westenschouwen en op 2 minuutjes wandelen van één van de weinige echte zuidstranden van Nederland. Op het zeeuwse eiland Schouwen zijn genoeg bezienswaardigheden. Bezoek zeker eens de "Plompe Toren"van het verdronken dorp Koudekerke. Verder zijn de plaatsen Burgh Haamstede, Dreischor en Zierikzee zeker een bezoek waard.
Op korten afstand van de camping ligt een ecologisch klimbos met een uitgebreid parcours van loopbruggen, klimnetten en evenwichtsbalken.

Schouwen-Duiveland is het noordelijkste schiereiland van Zeeland en wordt omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Zwemmen, zeilen, duiken, zonnebaden, wandelen langs het strand, fietsen langs de pontjes of paardrijden door de duinen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Schouwen-Duiveland is dé plek voor een actieve vakantie in de natuur of watersport.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Duinoord!


Boeken op Ardoer Duinoord

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Duinoord chalets,bungalows of appartementen (Villas, Chalets, bovenappartement), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Ardoer Duinoord
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.0
 • Algemeen
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Fam. Bakker - naseizoen 2015, met partner
  25-04-2016
   Fam. Bakker
 • Algemeen
  8
 • Sanitair
  8
 • Kinderen
  8
 • Keurige chalets, genoten van feit dat alles zo schoon was. Perfecte accommodatie. Verder genoeg privacy en heerlijke vakantie aan zee gehad.