Alpaca boerderij met glamping in Brabant
Kindvriendelijk kamperen, cavia's, kippen
Ontbijt bij de tent (€)
Knutselen met de wol
De dag afsluiten met een kampvuur
Skelter, trampoline
Kliederen in de modderkeuken
Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, de Maashorst

Boek camping Alpaca Vorstenbosch Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Alpaca Vorstenbosch Farmcamps, Noord-Brabant

Een boerderij in Noord-Brabant met comfortabele lodgetenten? Op de boerderij van boer Willem-Mathijs, boerin Anne en hun 2 kinderen Evi en Nina maak je kennis met de bijzondere wereld van de alpaca. Wat is er nu leuker dan wakker worden in je eigen Farmcamps lodgetent en daarna kennis maken met een van de wollige Alpaca's? Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. Boer Willem-Mathijs en boerin Anne zorgen daar persoonlijk voor. Zo kun je helpen met het voeren van de alpaca’s en het verzorgen van de knuffelcavia’s. Samen met boerin Anne ga je knutselen met de zachtste alpacawol die je ooit gevoeld hebt!

Kindvriendelijke glampingvakantie
Natuurlijk is er meer te zien en te doen op deze boerderij dan alleen alpaca’s. Rondcrossen over het erf met de skelters, knuffelen met de knuffelcavia’s, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur of kunstjes doen op de trampoline. Samen met de populaire alpaca’s de perfecte mix voor een toffe vakantie. Dus all paca your bags en hup naar FarmCamps Vorstenbosch ;-)!

Wie laat de alpaca uit bij FarmCamps Vorstenbosch?
Hun kudde is de afgelopen jaren gegroeid naar 45 alpaca’s, en er komen ieder jaar wel zo’n 15 nieuwe alpacaveulens bij. Dikke kans trouwens dat je er hier een geboren ziet worden, alpaca’s bevallen namelijk van mei tot augustus. Hoe gaaf is dat?! De alpaca’s als filmsterren behandeld. Zo stelen ze de show tijdens de alpaca-wandeling of de alpaca meet & greet! Wist je trouwens dat alpaca’s gehouden worden voor de superzachte wol. In mei worden ze allemaal geschoren en laten boer Willem-Mathijs en boerin Anne van een gedeelte van de wol heerlijk warme dekbedden maken. De rest van de wol wordt verwerkt tot garen en verkocht aan handspinners.

Alpaca’s zijn, ondanks hun fluffy vacht en schattige koppies niet persé knuffeldieren. Wel zijn ze erg nieuwsgierig eten ze graag uit je hand. Zijn ze eenmaal aan het smikkelen, dan kun je hun zachte, wollige vacht rustig aaien of voorzichtig een selfie nemen met jouw favoriet. Én kinderen hebben vanwege hun lengte een streepje voor bij alpaca’s.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Alpaca Vorstenbosch Farmcamps!


Aanbieders op Alpaca Vorstenbosch Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Alpaca Vorstenbosch Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs