Abri de Camargue

Klein
1000 m
Fijne gezinscamping
Binnen- en buitenbad 01-04/30-09
Animatie hoogseizoen
Niet ver van stranden gelegen

Boeken op camping Abri de Camargue? Kies hier verblijf en organisatie:

Aanbiedingen en specials op camping Abri de Camargue:

Over camping Abri de Camargue, Languedoc-Roussillon

Ben je een zonaanbidder en liefhebber van watersport? Camping L'Abri de Camargue in Zuid Frankrijk voldoet aan al je wensen. De camping in de Languedoc-Roussillon bij Grau du Roi heeft fijne, schaduwrijke plaatsen door de rijke begroeiing. Camping L'Abri de Camargue is niet ver van een zandstrand gelegen. De camping Abri de Camergue bevindt zicht tussen de 2 bekende steden Montpellier en Marseille en tal van andere karakteristieke plaatsen.

Voor jong en oud zijn er op deze top camping tal van recreatieve en sportieve activiteiten te beleven. Het gezellig animatieteam verzorgt diverse activiteiten voor jong en oud gedurend het hoogseizoen. Op de camping vind je een buitenzwembad met glijbaan, verwarmd binnenzwembad en een peuterbad. Op de camping zijn een snackbar, pizzeria en 2 restaurants aanwezig, zodat je niet altijd hoeft te koken. Wif 80% bereik op camping.

De omgeving van camping L'Abri "de Camargue" is heel aantrekkelijk. Bijna alles in de Camargue staat in teken van de natuur. Het merendeel van de gasten bezoekt de duizenden flamingo’s of onderneemt vanaf de camping een mooie fiets- of paardrijdtocht.

De Camargue heeft echter meer. Het is één van de belangrijkste gebieden voor zoutwinning in Europa. Een groot deel van de zoutpannen bevinden zich in de buurt van Salin-de-Giraud. Dit is een bijzonder indrukwekkend schouwspel. Daarnaast kun je vanaf de camping verschillende fietsroutes rijden. De streek staat bekend om de zogenaamde ’course camarguaise’. Deze sport lijkt op het gewone stierenvechten, maar dan zonder het doel de stier te doden. De persoon in de arena moet lappen stof die aan de hoorns van de stier hangen zien te verwijderen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Abri de Camargue!


Boeken op Abri de Camargue

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.