Bekijk grote foto's
Vakantie aan het Veluwemeer
Zwemparadijs overdekt
Bosrijke omgeving
Zandstrand
Indoorspeeltuin
Wandelen en fietsen
Outdoor recreatie
Wellness faciliteiten

Boek EuroParcs Zuiderzee bij:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs Zuiderzee, Flevoland

Een vakantie aan het Veluwemeer? EuroParcs Zuiderzee ligt bij Biddinghuizen direct aan het Veluwemeer. Op vakantiepark Zuiderzee zelf is ook genoeg te zien en te doen. Een regenachtige dag? Geen probleem hoor! Neem de kinderen mee naar de gezellige indoorspeeltuin of neem een duik in het water van het overdekte zwemparadijs. Het bad heeft zelfs een waterglijbaan van maar liefst 40 meter lang! Volwassenen komen helemaal bij in de sauna, het Turkse stoombad en de whirlpool.

Een dag op EuroParcs Resort Zuiderzee
Start de ochtend met een wandeling langs het water of huur een fiets en verken de prachtige omgeving. En schijnt de zon volop dan is een dag aan het water natuurlijk heerlijk. Gooi je surfplank op het water of ga een middagje vissen. Er is zelfs gelegenheid tot zonnebaden op de ligweide met zandstrand. En voor een moment van optimale ontspanning duik je aan het eind van de dag de sauna in. En mocht je trek hebben na een dag buiten, ook daar is een oplossing voor. Laat jezelf verwennen bij de beachclub op het vakantiepark met een lekker hapje en drankje bij lekker weer.

De kinderen vervelen zich hier geen moment. Spelen en spetteren in het overdekte zwembad en van de 40 m. lange glijbaan roetsjen. Voor de jongste bezoekers is er een eigen bad. En zit het weer een beetje tegen dan kun je samen met je nieuwe vriendjes naar de indoor speeltuin gaan. Logeer je tijdens een schoolvakantie op het park dan verzorgt het animatieteam allerlei leuke activiteiten voor diverse leeftijden.

Waterliefhebbers, dit is toch wel dé plek voor een topvakantie
De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een fijne wandel- of fietstocht. Met een beetje geluk spot je een bever in het pal aan het meer gelegen stukje ‘oerbos’. Zo kun je er volop genieten in de frisse buitenlucht. Het aangrenzende Veluwemeer biedt bovendien een tal van recreatiemogelijkheden voor, zoals zwemmen, vissen, windsurfen of het maken van een boottocht.

Verder sta je binnen no time voor de entree van Walibi Holland, waar jij en je kinderen je zeker een dagje kunnen vermaken. Ook ben je met de auto zo in de steden Almere en Lelystad, waar je ook de Batavia Stad Fashion Outlet kan vinden voor een dagje winkelen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Zuiderzee!


Aanbieders op EuroParcs Zuiderzee

Op camping EuroParcs Zuiderzee staan meerdere kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier aangeboden door Suncamp. Suncamp en EuroParcs verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuren EuroParcs en TUI hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door Suncamp en EuroParcs.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs