600 m

Boek l'Ocean (Vendee) bij:

 GLAMPING STACARAVANS


Camping l'Ocean (Vendee), Pays de la Loire / Vendée

Camping L Ocean is een gemoedelijke camping op loopafstand van de zee.

Deze leuke 3-sterren familiecamping ligt op slechts 600 meter van zee en het zandstrand. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. De omgeving van Brem sur Mer is ook zeer geschikt voor watersporters en vissers, en de Atlantische oceaan is een prima locatie voor golfsurfen en bodyboarden.

De camping heeft een receptie, Wifi, bar, snackbar, pizzeria, minimarkt, overdekt zwembad, openlucht zwembad met glijbanen, kinderbad, fitness, multisportterrein, biljart, jeu de boules, tafeltennis, tv-ruimte, wasserette, fietsverhuur. WiFi toegang over de hele camping.

Hier kunt u genieten van het mooie zwembadcomplex aangelegd met 3 verwarmde zwembaden, een overdekt zwembad, een kinderbad en waterglijbanen. In de maanden juli en augustus worden er leuke evenementen georganiseerd. Tijdens de zomervakanties zijn kinderen van 6-11 jaar welkom op de kinderclub voor recreatieve activiteiten, de tieners van 12-18 krijgen begeleiding bij activiteiten en sports. Ook vindt u op het terrein een snackbar, een levensmiddelen winkel met vers brood en kranten.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping l'Ocean (Vendee)!


Aanbieders op l'Ocean (Vendee)

VacanceSelect verhuurt op camping l'Ocean (Vendee) glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs