Bekijk grote foto's
Vakantiepark op 3 km. van strand
Mooi gezinspark
Buitenbad met kleuterbad
Animatie en speeltuin
Fiets- en skelterverhuur
Egmond aan Zee
Fiets- en wandelroutes
Green Key keurmerk
2 km

Boek EuroParcs De Woudhoeve bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Aanbiedingen en specials op EuroParcs De Woudhoeve:

EuroParcs De Woudhoeve, Noord-Holland

Een vakantie aan de kust van Noord-Holland? Aan de rand van Europa's mooiste duinreservaat en op fietsafstand van het strand bij Bergen aan Zee en Egmond aan Zee ligt recreatiepark de Woudhoeve. Een mooie locatie vanwaar je veel leuke activiteiten kunt ondernemen. Je verblijft hier in een prachtig gelegen chalet. Verder kun je hier ook met je gezin kamperen rond de recreatieplas. Na het ontbijt fiets je gezellig richting het strand om daar lekker te ontspannen. Daarna kun je op het park heerlijk dineren in het restaurant waar ook regelmatig activiteiten worden georganiseerd voor alle leeftijden. Duurzaamheid wordt ook belangrijk gevonden op dit park, daarom draagt het park het duurzaamheidskeurmerk Green Key.

Volop waterpret rond en op het vakantiepark
In het hoogseizoen kun je lekker afkoelen in het verwarmde buitenbad en voor de jongste bezoekers is er een kinderbadje. Het maakt trouwens niet uit wanneer je hier je vakantie viert, elk seizoen is hier bijzonder. Wat dacht je van een fijne strandwandeling in het najaar of misschien ben jij een held en maak je een Nieuwjaarsduik om zo het nieuwe jaar te vieren. Het voorjaar is wel heel bijzonder kleurrijk want dan kun je jezelf vergapen aan de mooiste tulpenvelden in deze bollenstreek.

Ontdek de kust van Noord-Holland en geniet
Je logeert hier tussen de leuke badplaatsen Egmond en Bergen in. Het hele jaar door is er in Egmond van alles te beleven. In de zomer neem je natuurlijk een duik in de Noordzee en wordt het loungen, borrelen of eten op één van de vele terrassen langs de kust. Ook de steden Alkmaar met haar kaasmarkt, Volendam, Marken of de prachtige bloembolvelden liggen binnen handbereik. Voldoende mogelijkheden dus voor een heerlijk verblijf op Recreatiepark De Woudhoeve!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Woudhoeve!


Aanbieders op EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs verhuurt op EuroParcs De Woudhoeve chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs