Fijne gezinscamping op korte afstand van Parijs
Mooie omgeving, diverse activiteiten
Animatie in het hoogseizoen
Zwembad om lekker af te koelen
Parijs bezoeken
Disneyland Parijs bezoeken

Boek Parc Des Roches bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS

Camping Parc Des Roches, Paris / Île de France

Camping du Parc des Roches is een klein familieparadijs op slechts 40 minuten van Parijs. De camping biedt volop plezier voor jong en oud. Je vindt er een speeltuin, zwembad, volleybal- en voetbalveld, fitnessruimte, sauna, ping-pong tafels en tennisbanen. De camping biedt ook animatie en gezellige thema-avonden. In het restaurant kun je genieten van een hapje en drankje. Voor de sportieve gasten heeft camping Le Parc des Roches 2 tennisbanen, een voetbalveld en volleybal, tafeltennis, een fitnessruimte en een bowlingbaan. In juli-augustus staat het animatieteam klaar om van klein tot groot te vermaken.

Deze regio is het hart van Frankrijk.
Île de France betekent letterlijk eiland van Frankrijk . Het grootste deel van deze streek wordt ingenomen door de wereldberoemde stad Parijs. Het is een grote internationale multiculturele en modieuze stad met tal van bezienswaardigheden. De natuur in deze regio is zeer rustig en je vindt hier veel kastelen en monumenten. Parijs en ook Disneyland zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Terug op de camping en geen zin om te koken? Geen probleem, want het restaurant, de snackbar en de afhaalmaaltijden zorgen ervoor dat je niets te kort komt. Kook je toch graag zelf dan kun je voor de boodschappen terecht in de campingwinkel. Op Parc des Roches is WiFi gratis.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Parc Des Roches!


Aanbieders op Parc Des Roches

Eurocamp verhuurt op camping Parc Des Roches glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Parc Des Roches
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.6
  • Algemeen
    7.0
  • Sanitair
    6.0
  • Zwembad
    7.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Klaas - naseizoen 2015, met gezin
    04-03-2015
     Klaas
  • Algemeen
    7
  • Sanitair
    6
  • Zwembad
    7
  • Echte doorreiscamping, heel groen met zwembad en ruime plaatsen.