Gezinscamping vlak bij kust en strand
Zwembad buiten half mei/half sept
Zwembad binnen begin april/half sept.
Hoogseizoen animatie kinderen
Modern zwembad
440m² buitenbad en 200m² binnenbad
Kinderbad, jacuzzi en glijbanen
5 km

Boek l'Atlantique (Vendée) bij:

 STACARAVANS

Camping l'Atlantique (Vendée), Pays de la Loire / Vendée

Camping L’Atlantique is een familiecamping voor jong en oud in de prachtige, groene en zonnige Vendée. Een uitstekende camping die door steeds meer Nederlanders wordt ontdekt, ideaal voor jong en oud vlak bij het plaatsje Angles. Omgeven door de natuur is de ligging van deze levendige camping een waar genot. Na een klein ritje van slechts 6 km lig je al met een boekje op het zandstrand bij La Tranche-sur-Mer of speel je met de kinderen in zee. In het hoogseizoen rijdt er zelfs regelmatig een gratis busje naar het strand. Je vindt hier een groot overdekt zwembad met waterglijbaan en kinderbad en een apart openlucht zwemparadijs inclusief jacuzzi.

Fijne voorzieningen en leuke uitstapjes
Verder is er een gezellige bar en restaurant met heerlijke gerechten, direct op het terrein! Sportievelingen kunnen in de omgeving uren wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en nog veel meer. Op het terrein bevindt zich een sportveld en kun je boogschieten. De moderne en praktisch ingerichte stacaravans staan op gras en zijn omringd door bomen en heggen. Door het VVV worden ook excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld het eiland Ile d'Yeu en het openluchtspektakel Puy du Fou, dat u absoluut niet mag missen!

Het centrum van het typisch Franse plaatsje Angles ligt op ca. 300 m. Het levendige La Tranche met zijn mooie zandstranden ligt op slechts 7 km. Hier kun je genieten van de rust en de ruimte van het binnenland van de Vendée, met de zee op korte afstand.
Zo is er een gezellige bar en restaurant met heerlijke gerechten, direct op het terrein! Sportievelingen kunnen in de omgeving uren wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en nog veel meer. Op het terrein bevindt zich een sportveld en kun je boogschieten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping l'Atlantique (Vendée)!


Aanbieders op l'Atlantique (Vendée)

Eurocamp verhuurt op camping l'Atlantique (Vendée) stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs