Budget Glamping

Vriendelijk glamperen in Frankrijk en Duitsland. Budget Glamping vindt het belangrijk dat glamping betaalbaar is voor iedereen, maar vooral ook dat je je thuisvoelt op de camping.

Budgetvriendelijk glampen in Frankrijk en Duitsland?
Dat maakt Budget Glamping mogelijk voor haar gasten. Budget Glamping vindt het erg belangrijk dat glamping ook betaalbaar is voor iedereen in Nederland. Verder vinden zij het ook belangrijk dat de camping waarop de safaritent staat gastvrijheid en comfort uitstraalt. Bij aankomst moeten gasten zich welkom voelen. In het hoogseizoen verzorgen de campings leuke activiteiten voor het hele gezin. Verder zijn de campings veelal kleinschalig en daardoor goed te overzien. Je wordt hartelijk ontvangen, soms zelfs met een welkomstdrankje na een lange reis.

Betekent kamperen voor jou ook de ultieme vrijheid, maar wel graag met wat luxe?
Vakantie vieren op een glampingcamping en dan ook nog eens betaalbaar in een safaritent van de Waard, dat maakt de organisatie Budget Glamping mogelijk. De safaritenten zijn comfortabel en hebben een complete keukenuitrusting. Verder slaap je in echte bedden en kun je 's morgens genieten van een heerlijk kopje koffie op je eigen terras. In de tent zijn geen sanitaire voorzieningen. Op de campings zelf zijn echter prima sanitaire voorzieningen. De safaritenten hebben een stoere uitstraling, mede door het leuke steigerhouten meubilair.

De safaritenten kunnen geboekt worden voor maximaal vijf personen. Voor de ouders staat er een tweepersoonsbed (160×200 cm matras) klaar, voor de kinderen een eenpersoonsbed en een stapelbed (90×200 cm matras). Beide slaapvertrekken worden gescheiden door middel van een canvas doek.
Lees meer »
Accommodatie van Budget Glamping
 

Accommodaties van Budget Glamping

SAFARITENT (ZONDER SANITAIR)

1 camping van Budget Glamping

Bosrijke camping
Net over de Duitse grens
Prachtige fietstochten
Glamping in een lodgetent met sanitair
Zwemmeer
Survivallen tot 15 meter hoogte
Bezoek Moviepark Germany
Nieuw zwembad
Op nog geen 2 uur rijden van Utrecht, in de prachtige Duitse natuur, vind je camping Borken am See. Deze nieuwe camping is nog vollop in ontwikkeling en is vanaf seizoen 2019 te boeken bij diverse aanbieders. Bij de camping vind je een groot zwemmeer, en een nieuw zwembad dat ge...
De prijzen van Budget Glamping:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten