Vroegboeken 2024, doen!

 18 Augustus 2023   Huurtent

Als de luxe kampeervakanties 2024 net zo hard gaan als in 2023 dan moet je er snel bij zijn.

Wij kunnen wel zeggen dat 2023 het eerste normale jaar is na Corona. Een jaar waarin wij zagen dat onze bezoekers vaak misgrepen op last minute aanbiedingen, simpelweg omdat de organisaties nog maar weinig accommodaties in hun zomeraanbod hadden.

Waarom weinig aanbod lastminute 2023?

Een precieze vinger kunnen wij er niet op leggen, maar weinig aanbod tijdens de lastminute periode komt zeker ook omdat de Fransen, Italianen en Spanjaarden vakantie vieren in hun eigen land hebben ontdekt tijdens Corona. Dat geldt ook voor een fijne complete luxe kampeervakantie, en dus boeken de Fransen, Italianen en Spanjaarden vaker campings in eigen land.

Een andere extra reden kan zijn:

Door het grote Internationale aanbod via internet zie je dat andere Europese landen ook het luxe kamperen hebben ontdekt, dus meer vraag, en het aanbod is niet persé groter geworden.

Ooit waren wij als Nederlanders misschien wel de grootste liefhebbers van luxe kampeervakanties. Maar sinds Corona heeft heel Europa deze manier van vakantie vieren omarmd. Wat is er nu fijner dan een vakantie op een leuke camping in een mooie accommodatie die compleet is ingericht. Geen gesjouw met materiaal, nee, gewoon je koffer inpakken en rijden maar.

Goede raad van onze kant, wil je zeker zijn van een fijne accommodatie op een camping naar keuze kies dan in 2024 eens voor vroegboeken, meestal met grote voordelen:
1. Het voor en naseizoen wordt tijdens het vroegboeken vaak met kortingen tot wel 50% aangeboden.
2. Vaak kun je annuleren of wijzigen tot 1 februari 2024 of soms zelfs tot 1 maart (afhankelijk van organisatie).
3. De populaire campings hebben nog ruime beschikbaarheid. Je bent dan zeker van een plekje.

Kortom wil jij zeker zijn van een fijne luxe kampeervakantie op een goede camping in Europa overweeg dan eens om voor 2024 vroeg te boeken.

Hier vind je de organisaties waar je al kunt vroegboeken 2024

Vroegboeken 2024 bij Roan Luxury Camping HolidaysAnderen lazen ook onze blogs over  2024vroegboekenvroegboekkortinglast-minutelast-minutesRoantips