Het Corona Virus; huidige stand van zaken bij Organisaties

 30 Maart 2020   Robert Gras

(Laatste update 31-3-2020 13:36)

Het is inmiddels niet meer te missen, het COVID-19 virus heeft zich momenteel verspreid door nagenoeg heel Europa. Wij kunnen ons voorstellen dat veel bezoekers en vakantiegangers hier vragen over hebben. Veel organisaties en campings hebben hiervoor al maatregelen getroffen.

Zo houden veel campings hun deuren langer dicht, en zullen pas later in het seizoen open gaan. Diverse organisaties bieden inmiddels ook lossere annuleringsvoorwaarden aan, of bieden mogelijkheden aan tot gratis omboeken. Wij hebben voor jullie een lijst gemaakt waar je de maatregelen per aanbieder kan vinden.

Corona Voucher

Diverse organisaties bieden bij annulering inmiddels de zogeheten "Corona Voucher" aan. Reizigers kunnen met deze voucher de geannuleerde reis op een later tijdstip opnieuw boeken en alsnog op vakantie te gaan. Ook ben je als reiziger met de Corona-voucher er zeker van dat je reissom veiliggesteld is, mocht je reisorganisatie in financiële problemen komen. Deze voucher wordt ondersteunt door de ANVR en de SGR staat hiervoor garant.


Voor diverse landen geeft de rijksoverheid inmiddels aangepaste reisadviezen. De volgende reisadviezen worden gegeven:
 • Groen: Geen bijzondere veiligheidsrisico's
 • Geel: Let op, veiligheidsrisico's
 • Oranje: Alleen noodzakelijke reizen
 • Rood: Niet reizen

Update 18-3-2020: Het Ministerie van Buitenlandse zaken heeft gisteravond 17 maart 2020 het reisadvies voor alle reizen naar het buitenland aangepast. Het advies van het Ministerie luidt dan ook: "Reis alleen naar het buitenland indien noodzakelijk". Hiermee komt het reisadvies naar alle landen op ten minste code Oranje.

Let op: deze reisadviezen van de rijksoverheid zijn niet bindend. Organisaties zijn niet verplicht zich aan deze reisadviezen te houden.


Lijst van maatregelen per Organisatie

Om jullie zo veel mogelijk te kunnen helpen met jullie zoektocht naar informatie hebben wij de maatregelen van diverse organisaties die wij promoten op een rijtje gezet. Mocht de organisatie waar jij bij geboekt hebt niet in dit rijtje staan, dan heeft deze zover wij weten nog geen extra maatregelen gecommuniceerd.:

ANWB camping

Bij een boeking via anwbcamping.nl boek je rechtstreeks bij de camping. Hierom adviseert de ANWB je de voorwaarden en openingsdata van de desbetreffende camping door te nemen en rechtstreeks contact op te nemen met de camping.

Meer informatie en de voorwaarden: "Coronavirus" bij ANWB camping

BestCamp

Indien openingsdata van campings gewijzigd zijn, nemen deze zo snel mogelijk contact op met de mensen die boekingen hebben gedaan die niet door kunnen gaan. Indien mogelijk helpt BestCamp je graag om je boeking te wijzigen.

De openingsdata voor bijna alle Franse parken is verschoven naar 16 april 2020.
Voor Le Grand Dague, Riviera d'Azur en Soulac plage is de opening uitgesteld tot 29 april.
De openingsdata voor alle Belgische parken en Campings is verschoven naar 19 april.

Camping de Brem in Zeeland is tot nade order dicht.
De Nederlandse kampeerplaatsen op de TopParken gesloten tot en met 6 april.
De rest van de Nederlandse parken en campings zijn nog gewoon open, of gaan open op de geplande openingsdata. Wel is alle horeca gesloten tot ten minste 6 april.


Meer informatie en de voorwaarden: "Coronavirus" bij BestCamp

Budget Glamping

Op dit moment is het bij Budget Glamping mogelijk om je reis gratis om te boeken. Indien je boeking naar een duurdere periode gaat, wordt er een 15% coulance korting toegepast.

Meer informatie en de voorwaarden: "Gratis Omboeken!" bij Budget Glamping

Canvas Holidays

Bij Canvas Holidays is het mogelijk om nieuwe reserveringen, die gemaakt zijn vóór 30 april 2020, tot 14 dagen voor vertrek te wijzigen. Indien je vertrek binnen 4 weken is en je bestemming in een gebied met beperkende maatregelen ligt, dan neemt Canvas Holidays contact met je op.

Mocht je reis onverhoopt geannuleert worden door Canvas Holidays, dan ontvang je een "Corona Voucher" waarmee je een vervangende reis kan boeken.

Voor meer informatie: "Update Coronavirus" bij Canvas Holidays

Center Parcs

Center Parcs heeft per 16 maart 2020 12:00 alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten. Center Parcs volgt de richtlijnen van de overheden in elk land. Hierdoor veschillen de nieuwe openingsdagen per land, op dit moment zijn de openingsdagen per land:

Belgie: 20 april 2020
Nederland: 7 april 2020
Duitsland: 20 april 2020
Frankrijk: 15 april 2020

Bij Center Parcs geldt nu voor elke nieuwe boeking dat deze gratis kan worden omgeboekt tot en met december. Zie ook de flexibel boeken pagina van Center Parcs

Voor meer informatie: "Coronavirus Info" bij Center Parcs

Country Camp

Omdat country Camp begrijpt dat er veel onduidelijk is voor vakantiegangers door het coronavirus, komen ze je graag tegemoet. Hierom heeft Country Camp het mogelijk gemaakt om opties te nemen op je vakantie. Hiermee kan je (tot en met 1 mei) vrijblijvend je vakantie boeken. Zonder aanbetaling. Als je deze optie voor 1 mei annuleert wordt deze gratis geannuleerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Nog maar geen zomervakantie boeken, omdat je niet weet hoe de corona zich gaat ontwikkelen?'" bij Country Camp

De Jong Intra

De Jong Intra heeft alle reizen tot en met 30 april opgeschort, klanten waarvan de boeking wordt geannuleerd ontvangen een "Corona Voucher".

Neem voor meer info contact op of bekijk hun actualiteiten pagina.

De Krim Texel

De Krim volgt de aanbevelingen van de overheid en het RIVM. Hierdoor zijn tot 1 juni alle openbare locaties gesloten en zijn alle evenementen afgelast.

Tot 7 april zijn ook Hotel Molenbos en Golfbaan de Texelse zijn gesloten. De openingsdata van Camping de Shelter en Camping Kogerstrand zijn uitgesteld tot 7 april. Ook de kampeerterreinen op Camping Loodsmansduin en Vakantiepark de Krim zjin gesloten tot 7 april.

Nieuwe boekingen bij De Krim Texel zijn niet meer mogelijk tot 7 april. Op advies van de burgemeesters van de Waddeneilanden wordt ook geadviseerd niet naar Texel af te reizen.

Meer informatie vindt je op de website van De Krim: "Informatie COVID-19" bij De Krim Texel

Easyatent

Easyatent annuleert alle aankomsten tot en met 15 mei 2020. Door de diverse maatregelen is het voor Easyatent niet mogelijk om de verblijven voor 15 mei klaar te hebben. Kan je vakantie hierdoor niet doorgaan? Dan behoudt je je betaling als tegoed voor een volgende vakantie.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Coronavirus" bij Easyatent

Estivo Travel

Door de situatie in Italië heeft Estivo Travel besloten de opening van hun Italiaanse campings uit te stellen tot ten minste 9 mei 2020. Indien je vakantie hierdoor niet kan doorgaan neemt Estivo Travel contact met je op. Je kan je vakantie dan omboeken, en als dat niet mogelijk is ontvang je een voucher.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Meest gestelde vragen Coronavirus" Bij Estivo Travel

FamilyHolidays

FamilyHolidays valt onder de SGR voorwaarden. Mocht de gereserveerde accommodatie niet aangeboden kunnen worden, dan ontvangt de klant hier een "Corona-Voucher"

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Veel gestelde vragen" bij FamilyHolidays

FarmCamps

Vanwege het coronavirus zijn er aangepaste voorwaarden met betrekking tot gratis omboeken naar andere periodes. Hierdoor kan je tot één dag voor de geboekte aankomstdatum gratis omboeken.

Ook als je door het uitreisverbod in Duitsland en België niet naar Nederland kan komen, of door ziekte thuis moet blijven, wil FarmCamps samen met je naar een oplossing zoeken.

Door de nieuwe maatregelen is er nog onduidelijkheid over verschillende locaties in Nederland. Hier hangt het af van wat de gemeente bepaalt. Zodra FarmCamps hier meer informatie over heeft, nemen zij contact op met de gasten op wie dit invloed heeft.

Op dit moment zijn door deze maatregelen alle locaties in Zeeland gesloten tot ten minste 10 mei. Dit gaat om de FarmCamp locaties: De Kamperhoek, Five Star, Mariekerke en Oranjepolder.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Veelgesteld vragen Coronavirus" bij FarmCamps

Gebetsroither

Gebetsroither neemt contact op met klanten die geboekt hebben in periodes die niet meer mogelijk zijn in verband met de langere sluiting van sommige campings. Onder voorwaarden is het mogelijk om je boeking te wijzigen.

Kijk hier voor de voorwaarden en extra informatie: "FAQ COVID-19" bij Gebetsroither

Greencamp

Greencamp biedst verschillende mogelijkheden voor gasten die al een vakantie bij ze hebben geboekt die niet door kan gaan, of waarvan de gast deze niet meer door wil laten gaan. Zo kan je omboeken in 2020, omboeken naar 2021, of een annulering door je geboekte vakantie zelf actief door te verkopen.

Voor nieuwe boekers biedt Greencamp een optie, onder voorwaarden, aan waarmee je je vakantie kosteloos kan annuleren. Deze optie kost 4,99€.

Voor alle voorwaarden en meer informatie: "Je vakantie en het corona virus" bij Greencamp

Gustocamp

Zodra Gustocamp doorkrijgt dat gereserveerde accommodaties niet open kunnen gaan nemen ze contact met de beïnvloede boekingen.

Meer informatie: "Doorgang reservering i.v.m. Corona" bij Gustocamp

Landal

De voorwaarden met betrekking tot wijzigen van je boeking bij Landal zijn aangepast, dit is vanaf heden ook mogelijk binnen 28 dagen voor vertrek.

Op alle parken in Nederland zijn alle faciliteiten gesloten.

Als gevolg van de maatregelen zijn in Nederland de volgende parken gesloten tot ten minste 6 april:
het Hof van Saksen (NL), De Lommerberg (NL), Vitamaris (NL), het Vennenbos (NL), Strand Resort Nieuwvliet-Bad (NL), Resort Ouddorp Duin (NL), Twenhaarsveld (NL), Landgoed De Hellendoornse Berg (NL), Landgoed De Elsgraven (NL), Villapark Livingstone (NL), Duinpark 't Hof van Haamstede (NL), Résidence 't Hof van Haamstede (NL), Resort Haamstede (NL), Port Greve (NL), en Beach Villa's Hoek van Holland (NL)

Ook zijn alle Nederlandse Landal Campings gesloten, op uitzondering van de Safaritenten op de Sluftervallei en Rabbit Hill.

Alle parken in Duitsland, België en Engeland (UK) zijn helaas helemaal gesloten.

In Zwitserland is Vierwaldstättersee (CH) gesloten door de maatregelen, en zijn alle faciliteiten gesloten bij Alpine Lodge Lenzerheide (CH)

Ook de parken in Denemarken, Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië zijn door het sluiten van de grenzen niet bereikbaar.


Landal hanteert tot 1 juni ook extra maatregelen met betrekking tot de accommodaties: accommodaties voor 8 personen of meer worden niet meer verhuurd. Ook hanteert Landal de regel dat er nog maximaal één huishouden per accommodatie mag zijn.

Zie voor meer informatie en de voorwaarden: "Coronavirus" bij Landal Greenparcs

Lodge Holidays

Indien je op korte termijn een vakantie hebt geboekt bij Lodge Holidays kan deze helaas niet doorgaan. Lodge Holidays biedt aan om je vakantie in overleg met hen om te boeken.

Meer informatie en de voorwaarden: "Informatie over het coronavirus" bij Lodge Holidays

Molecaten

Molecaten heeft op basis van het nieuwe advies (23 maart) van de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Naar aanleiding van die maatregelen hebben ze besloten om tot en met 6 april alle sanitairgebouwen te sluiten.

Dit houdt in dat verblijven op de passantenplaatsen in de jachthaven, trekkershutten en korte kampeervakanties helaas niet door kunnen gaan. Hierover wordt je geïnformeerd per mail.

Verblijven in huuraccommodaties met eigen sanitair kunnen wel gewoon doorgaan.

Helaas zijn ook enkele parken gesloten door een plaatselijke noodverordering, het gaat hier om de volgende parken: Rondeweibos, Waterbos, Van Iterson en Kruininger Gors (ten minste tot en met 6 april). En Wijde Blick en Hoogduin (ten minste tot en met 10 mei).

Ook voor kampeerders die eigen accommodatie meenemen geldt; deze moet uitgerust zijn met eigen sanitaire voorzieningen. Is dit niet het geval en sta je langer op de camping? Dan mag je je accommodatie wel al komen plaatsen.

Meer informatie en de voorwaarden: "Informatie rondom het coronavirus" bij Molecaten

Oostappen Vakantieparken

De Oostappen Vakantieparken in Nederland openen allemaal op 7 april op dit moment. De Belgische vakantieparken op 20 april. Oostappen hoopt dat tegen deze tijd het virus onder controle is en de parken volgens planning open kunnen gaan.

Reserveringen met aankomstdagen vóór 7/20 april kunnen gratis omboeken.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Update over het coronavirus" bij Oostappen Vakantieparken.

RCN

De RCN parken La Bastide en Ardeche zijn tot 15 april gesloten, de rest van de Franse parken gaan zoals gepland pas na 15 april open.

De Nederlandse RCN parken zijn nog gewoon open. Met uitzondering van RCN de Schotsman (tot 10 mei) en RCN Toppershoedje (6 april) die gesloten zijn op basis van een plaatselijke noodverordering. Ook zijn alle sanitair gebouwen op alle parken van RCN in Nederland gesloten tot ten minste 1 juni, kamperen kan dus alleen op kampeerplaatsen met privé sanitair of wanneer je kampeermiddel is voorzien van eigen sanitair.

Ook zijn alle openbare locaties op alle parken tot ten minste 1 juni 2020 gesloten, en zijn alle evenementen afgelast tot en met 1 juni. Ook de vakantie-kerkdiensten zijn tot en met Pinksteren afgelast. Bezoekers op het park zijn tot 1 juni ook niet toegestaan.

Bij RCN kan je gratis omboeken onder bepaalde voorwaarden. Ook zijn er speciale aangepaste voorwaarden voor personeel in de zorg.

Mocht je als zorgverlener door omstandigheden gebruik willen maken van een vakantiepark van RCN in Nederland, dan kan je hiervoor contact met ze opnemen. RCN stelt accomodaties beschikbaar voor mensen in de medische zorg die bijvoorbeeld hun reistijd willen verkorten of willen voorkomen dat gezin/familie geïnfecteerd raakt.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Informatie betreffende COVID-19" bij RCN

Roan Camping Holidays

Bij Roan Camping Holidays zijn momenteel alle vertrekken tot en met 13 mei 2020 geannuleerd. Indien je reis bij Roan wordt geannuleerd ontvang je een "Corona Voucher", hiermee kan een vervangende reis op een later tijdstip worden geboekt.

Meer informatie en de voorwaarden: "Update Coronavirus" bij Roan Camping Holidays

Roompot Vakanties

Bij Roompot Vakanties zijn de voorwaarden omtrent omboeken versoepelt. Alle Duitse en Belgische parken zijn gesloten, ook zijn alle kampeerplaatsen op de Nederlandse parken tot ten minste 1 juni gesloten.

Ook zijn op basis van gemeentelijke noodverorderingen de volgende parken gesloten in Nederland:
Regio Twente: Recreatiepark De Tolplas, Vakantiepark Hellendoorn, Finspark Herikerberg
Regio Rotterdam-Rijnmond: Cape-Helius, Villapark Duinzicht, Resort Poort van Zeeland, Zuytland Buiten, Strandpark Duynhille, Marina Port Zélande, Park Zeedijk
Zeeland: Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Bos en Duin, Buitenhof Domburg, De Soeten Haert, Droompark Bad Meersee, Droompark Schoneveld, (Buiten)Hof Domburg, Kustpark Klein Poelland, Largo De Parade, Largo Domein Het Camperveer, Largo Harbour Village, Largo Noordzee Résidence Dishoek, Largo Noordzee Resort Vlissingen, Largo Penthouse Duinhof, Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Noordzee Résidence De Banjaard, Résidence Wijngaerde, Roompot Beach Resort, St. Pierre, Strandpark Zeeland, Vakantiepark Aquadelta, Water Village, Zeebad, Zeeland Village
Campings: Camping De Zandput, Camping Dishoek, Camping Roompot Beach Resort, Camping Hof Domburg, Camping Strandpark Zeeland, Camping De Katjeskelder, Camping Klein Vink, Camping Vakantiepark Kijkduin, Camping Vakantiepark Hunzedal, Camping Bospark 't Wolfsven, Camping Kustpark Egmond aan Zee, Camping Vakantiepark Callassande, Camping Bospark Lunsbergen, Camping Safari Resort Beekse Bergen, Camping Hunzepark, Camping Vakantiepark Beekse Bergen, Camping Vakantiepark Dierenbos, Camping Landgoed 't Wildryck

Alle faciliteiten (animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants) zijn ook gesloten op de parken tot minstens 1 juni. Wel biedt Roompot bezorging van eten tot aan je huisje aan.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Coronavirus COVID-19" bij Roompot

Selectcamp

Bij Selectcamp is het mogelijk om nieuwe reserveringen, die gemaakt zijn vóór 30 april 2020, tot 14 dagen voor vertrek te wijzigen. Indien je vertrek binnen 4 weken is en je bestemming in een gebied met beperkende maatregelen ligt, dan neemt Selectcamp contact met je op.

Mocht je reis onverhoopt geannuleert worden door Selectcamp, dan ontvang je een "Corona Voucher" waarmee je een vervangende reis kan boeken.

Voor meer informatie: "Update Coronavirus" bij Selectcamp

Suncamp / Sunlodge

Door de maatregelen gaan veel campings niet eerder open dan half mei. Mocht je een vakantie vóór deze periode geboekt hebben dan ontvang je een Corona-Voucher. Hiermee kan je een nieuwe vakantie op een later moment boeken.

Mocht je vakantie binnen 2 weken beginnen, dan neemt Suncamp contact met je op.

De volgende campings in het aanbod van Suncamp openen sowieso pas na 1 juni 2020: Bella Austria, Terme Catez, Pra dell’ Torri, Union Lido, Marina di Venezia, Albatros, Tahiti, Bella Italia, Cisano/San Vito, Eurocamping Pacengo, Altomincio, Vilanova Park, Leï Suves, La Vallee Verte en Serignan Plage

Kijk hier voor de precieze situatie en de voorwaarden: "Wat voor gevolgen heeft het coronavirus voor jouw vakantie?" bij Suncamp

Tent Holidays

Diverse vakanties met aankomst periode tussen 1 april en 15 mei 2020 kunnen niet worden aangeboden. In dit geval ontvang je een voucher van Tent Holidays, waarmee je later een andere vakantie kan boeken.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Aangepaste Voorwaarden" bij Tent Holidays

Tohapi

De Tohapi campings worden bij ons aangeboden via Canvas Holidays (dit zijn zuster bedrijven). Kijk voor de informatie hierover dus bij ons kopje Canvas Holidays

TUI

Alle reizen tot 30 april die via TUI zijn geboekt zijn geannuleerd bekijk voor meer informatie hierover de FAQ. TUI heeft verder een uitgebreide FAQ over het coronavirus, hier vind je informatie over hoe TUI omgaat met de COVID-19 uitbraak. Bij annulering van de reis ontvang je een "Corona Voucher". Daarnaast heeft TUI zijn omruilgarantie aangepast. Hierdoor kan je je reis omruilen tot zeven dag voor vertrek. (tot 31 mei)

De FAQ vindt je hier: "Informatie Coronavirus" bij TUI

Vacanceselect

Bij Vacanceselect is het mogelijk om nieuwe reserveringen, die gemaakt zijn vóór 30 april 2020, tot 14 dagen voor vertrek te wijzigen.Indien je vertrek binnen 4 weken is en je bestemming in een gebied met beperkende maatregelen ligt, dan neemt Vacanceselect contact met je op.

Mocht je reis onverhoopt geannuleert worden door Vacanceselect, dan ontvang je een "Corona Voucher" waarmee je een vervangende reis kan boeken.

Voor meer informatie: "Update Coronavirus" bij Vacanceselect

Vacanze col Cuore

Vacanze col Cuore heeft op 13 maart via hun nieuwsbrief gecommuniceerd dat alle campings van Vacance col Cuore pas per 25 mei 2020 open zullen gaan. Ook hebben zij hun voorwaarden uitgebreid: het is nu mogelijk bij Vacanze col Cuore om aankomsten tot 30 juni gratis te annuleren tot 5 dagen voor aankomst. Tot 1 dag voor aankomst kan je annuleren en ben je alleen je aanbetaling kwijt.

Deze informatie wordt op dit moment nog niet gecommuniceerd via hun eigen website, vraag dit dus zeker na voor je boekt.

Venue Holidays

Venue Holidays houdt scherp in de gaten waar een negatief (rood) reisadvies geldt.

Tot en met 24 april zijn geen van de Venue campings open, boekingen die op de data hiervóór vallen moeten helaas geanulleerd worden. Venue neemt hiervoor contact met deze boekingen op.

Boekingen bij Venue Holidays, met een aankomstdatum tot en met 15 mei 2020, kunnen kosteloos worden gewijzigd naar een latere datum in 2020.

Door de maatregelen in Engeland, waar het reserveringskantoor zich bevindt, is Venue Holidays momenteel minder goed te bereiken dan normaal. Hierdoor is het erg druk.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Vragen en Antwoorden over het Coronavirus" bij Venue Holidays

Villatent

Villatent biedt een gratis omboekgarantie aan, hiermee kan je gratis omboeken tot 2 weken voor vertrek. Ook is er een "extra dekking garantie" die je kan afsluiten bij je boeking, als je deze afsluit kan je gratis annuleren onder bepaalde voorwaarden.

Indien je aankomstdatum binnen 14 dagen is, en je vakantie locatie in een gebied ligt waar code oranje of rood geldt, kan je een voucher aanvragen. Hiermee kan je je vakantie op een later moment in 2020 boeken.

Voor alle boekingen met vertrekdatum tot en met 31 mei; deze kunnen hun boeking omzetten in een "Corona-Voucher".

Voor meer informatie en de voorwaarden van de "extra dekking garantie": "Het omboeken en Annuleren van je vakantie" bij Villatent

Vodatent

Mocht een camping sluiting in de periode van je boeking, dan neemt Vodatent contact met je op om je verblijf om te boeken naar een andere periode of locatie.

Bij annulering verstrekt Vodatent een voucher, om een nieuw verblijf op een later moment te boeken.

Voor meer informatie en de voorwaarden: "Coronavirus en mijn verblijf" bij Vodatent
Anderen lazen ook onze blogs over  2020Corona

Recente blogs

 • Het Corona Virus; huidige stand van zaken bij Organisaties
 • Topo, gymles en taalles vanuit huis
 • De tien mooiste stranden van Kroatië
 • Kamperen bij de boer!
 • Een kindvriendelijke camping
 • Een tent for rent of huurtent op luxe (glamping) campings in Frankrijk
 • Gramping, de trend van dit moment
 • Campings met nieuwe zwembaden en glijbanen
 • Glamping blijkt het toverwoord
 • De Côte d’Azur met al haar charmes verleidt ons steeds weer
 • Fabrieksbezoek à France: via nougat & olijfolie naar zeep & azijn
 • De Nederlandse roots van het Franse Orange
 • Nu al zin in de zomer van 2020
 • Ontdekkingstocht in verrassend Valence
 • De Drômevakantie in werkelijkheid
 •  
 • Alle blogs over...

  2016  -  2017  -  2018  -  2019  -  2020  -  aan rivier  -  aanbieding  -  accommodatie  -  Achterhoek  -  actie  -  adrenaline  -  Adriatische kust  -  adults only  -  agriturismo  -  airstream  -  Al Fresco  -  algemeen  -  Almelo  -  Amalfi  -  amalfikust  -  Ameland  -  Andalusie  -  animatie  -  Annecy  -  ANWB  -  aquapark  -  aquapark splash  -  Aquitaine  -  Ardeche  -  Ardenne  -  Arles  -  Arnhem  -  Atomium  -  attracties  -  Aube  -  autohuur  -  autoslaaptrein  -  autovakantie  -  Auvergne  -  Aveyron  -  Avignon  -  awards  -  Azelo  -  baby  -  bamping  -  barbecue  -  Barcelona  -  Beekse Bergen  -  beleving  -  België  -  beschikbaar  -  beurs  -  bezienswaardigheid  -  Béziers  -  Biesbosch  -  Bleu monday  -  Boedapest  -  boekingsalarm  -  boerderijcamping  -  boottocht  -  Bourgondië  -  Brabant  -  Brand  -  breakdance  -  Bretagne  -  Brussel  -  budget  -  bungalowtent  -  cadeau  -  Camargue  -  Camp2Relax  -  camping  -  camping onder de zon  -  campingwinkel  -  Canvas Holidays  -  Capri  -  caravan  -  Carnaval  -  Catalonië  -  CenterParcs  -  Champagne  -  charmecamping  -  citytrip  -  Cocio Suite  -  Corona  -  Corsica  -  Costa Brava  -  Costa Dorada  -  Côte d’Azur  -  CountryCamp  -  Crazy Days  -  Dalmatië  -  dans  -  De Krim  -  De Wit  -  Den Haag  -  Deventer  -  digitaal  -  Dordogne  -  Douro  -  Drenthe  -  Drôme  -  Duitsland  -  duurzaam  -  eenoudercamping  -  eenoudervakanties  -  Eigen Land  -  eiland  -  Elzas  -  Enschede  -  Essoyes  -  eten  -  Eurocamp  -  Farmcamps  -  fietsen  -  fietsroutes  -  fietsvakantie  -  FKK  -  Florence  -  fotos maken  -  Fotos makes  -  Frankrijk  -  Friesland  -  gadgets  -  Gardameer  -  geld  -  Gelderland  -  gezond  -  gironde  -  GlamLodge  -  glamping  -  glampingdorpen  -  Go4Camp  -  gramping  -  Grand Est  -  Greencamp  -  groen  -  groene campings  -  Groningen  -  groot gezin  -  grootouders  -  GustoBaby  -  Haarlem  -  handicap  -  Haute Savoie  -  herfst  -  herfstvakantie  -  Hof van Saksen  -  Hongarije  -  hoogseizoen  -  huisdieren  -  hunebed  -  huurtenten  -  Ijssel  -  infographic  -  internet  -  Iseo  -  Istrië  -  Italië  -  Jaarbeurs  -  Jaarbeurs Utrecht  -  Jan  -  Jura  -  kadoo  -  Kampeer en Caravan jaarbeurs  -  kampeerbeurs  -  Kampeerjaarbeurs  -  kamperen  -  Kasteel Ruurlo  -  Kempen  -  kerstmis  -  kindercamping  -  kinderen  -  kindvriendelijk  -  kleding  -  klein  -  kleine campings  -  koken  -  kokoholidays  -  korting  -  Krka waterval  -  Kroatië  -  kunst  -  kust  -  Lago Maggiore  -  lagunebad  -  Landal  -  Languedoc-Roussillon  -  last-minutes  -  Limburg  -  Limone sul Garda  -  Limousin  -  Lissabon  -  Ljubljana  -  lodgetent  -  Loire  -  Londen  -  Lounge  -  Luxe  -  Luxemburg  -  Lyon  -  Marais de Poitevin  -  Marche  -  meivakantie  -  midi pyrenees  -  MiFi  -  Milaan  -  milieu  -  Minho  -  Montalivet  -  Montelimar  -  Montpellier  -  Monument  -  museum  -  Naaktkamperen  -  nagenieten  -  najaar  -  Napels  -  Narbonne  -  Naturistencampings  -  nazomer  -  Nederland  -  Nederlandse kust  -  nieuw  -  nieuws  -  Nin  -  Noord-Brabant  -  Noord-Holland  -  Noord-Portugal  -  Normandie  -  nouvelle-aquitaine  -  Nyons  -  Occitanie  -  onderweg  -  Ondeweg  -  online  -  Oostenrijk  -  Ootmarsum  -  Oradour  -  orange  -  organisaties  -  outdoor  -  overijssel  -  Paasvuur  -  pamping  -  Parijs  -  parkeren  -  plattegrond  -  Porto  -  Portugal  -  Positano  -  Praag  -  pretpark  -  primosten  -  Provence  -  Ravello  -  Razzamatazz  -  recepten  -  regenjas  -  regio  -  regios  -  regio's  -  Reims  -  reizen  -  Rent-a-Tent  -  Retro  -  rivier  -  Roan  -  Rome  -  rondreis  -  Roompot  -  rust  -  safaritent  -  Salamanca  -  Salerno  -  samengesteld gezin  -  Sardinië  -  Selectcamp  -  show  -  Sibenik  -  Sicilië  -  siepels  -  Single Camping  -  Sorrento  -  Spanje  -  split  -  sport  -  stacaravan  -  stadswandeling  -  steden  -  stedentrip  -  Straatsburg  -  strand  -  strandhuisje  -  Sunlodge  -  Surfen  -  taal  -  Tendi  -  tenttrailer  -  tentvakantie  -  Terschelling  -  Texel  -  thuisonderwijs  -  tiener  -  tienervriendelijk  -  Tilburg  -  tips  -  toercaravan  -  tolvignet  -  top 10  -  top5  -  Toscane  -  Tour de France  -  trends  -  Trentino  -  trogir  -  Troyes  -  twente  -  TwinLodge  -  umbrië  -  Utrecht  -  Vacanceselect  -  Vacanze col Cuore  -  vakantie  -  vakantie boeken  -  vakantiebeurs  -  vakantieparken  -  vakantiewoning  -  Valence  -  Valencia  -  Vaucluse  -  Veluwe  -  Vendée  -  verkeer  -  Veronica  -  verslag  -  Vesuvius  -  vliegen  -  vliegvakantie  -  voetballen  -  voorbereiding  -  voorjaar  -  voorpret  -  vrienden  -  vroegboeken  -  vroegboekkorting  -  vulkaan  -  Wadden  -  Waddeneiland  -  wandelen  -  waterpark  -  watersport  -  wellness  -  Wenen  -  wifi  -  winter  -  Zaanse Schans  -  zee  -  Zeeland  -  zomer  -  zonder kinderen  -  Zuid-Frankrijk  -  Zuid-Holland  -  zwembad  -  zwemparadijs  -  zwempark