Aanbod 2021 Luxe glamptenten met sanitair flink uitgebreid in Nederland, luxe kamperen in de lift

 8 Februari 2021   Huurtent

Luxe Lodgetent met sanitair Villatent


Nederlanders steeds enthousiaster over glampen in eigen land

Je vakantie in Nederland boeken is zeker voor 2021 erg populair, we zien met name vanaf januari dat er veel interesse is voor stijlvolle safaritenten met eigen sanitair. En niet onbelangrijk, er wordt duidelijk vaker voor luxe gekozen. Mede door deze Coronatijd staat namelijk comfortabel, en vooral in eigen land, hoog op het verlanglijstje van veel vakantiegangers.

***


Buitengewoon kamperen in Nederland

Gelukkig hebben diverse glamping organisaties zoals Greencamp, Villatent, Farmcamps, Roan, Ardoer, Molecaten en vooral Vodatent hierop ingespeeld en hun aanbod luxe kampeervakanties aanzienlijk uitgebreid in Nederland zelf. En nog leuker deze compleet ingerichte vakantieverblijven staan niet alleen op de grote campings maar vind je ook terug op kleine charmante campings verspreid over het land.

Glampen op een echte boerderij in Nederland

En wat dacht je van een weekje luxe kamperen in een Barntent of lodgetent met eigen toilet en badkamer op een boerderij. Je vindt deze kindvriendelijke boerderijcampings overal in Nederland.

Logeren op een boerderij in een Barntent met sanitair


Dus ben jij op zoek naar een mooie camping in Nederland die bij jou past en staat glampen op jouw verlanglijst, kijk dan hier in het overzicht van wel 100 campings met luxe glamptenten met Eigen Sanitair in Nederland. Of mag het iets minder luxe maar wel glamping? Dan kies je voor het overzicht safaritenten in Nederland zonder sanitair.

Kortom er wordt volop geïnvesteerd in het plaatsen van luxe accommodaties op veel glampingcampings verspreid over Nederland. Er wordt veel gezocht naar deze bijzondere vakantietenten dus het wordt een goed glampingseizoen 2021 als het aan de bezoekers van Huurtent.nl ligt.
Anderen lazen ook onze blogs over  2021GlamLodgeglampingglampingdorpengroene campingsLuxevakantiewoningvakantiesafaritentlodgetentluxetent