Prijs en beschikbaarheid
Safari-lodgetent (met sanitair) op camping Uit en Thuis

Safaritent met sanitair

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 40m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer

Meer over deze safari-lodgetent (met sanitair) op de site van Vodatent

Vodatent heeft ook Safari-lodgetenten met sanitair in haar aanbod. Dit zorgt ervoor dat je ook kunt kamperen met sanitair in of bij je glampingtent. Op deze manier is het heerlijk genieten van de luxe van een luxe lodgetent met sanitair en geniet je ook nog volop van het kampeerleven op een camping!

Een safaritent met sanitair in of naast de tent?
In de safaritenten op Camping de Rammelbeek en Recreatiepark Westerkwartier (AlleenToilet) is er sanitair aanwezig in de safaritent. Daarnaast kun je ook een safaritent met sanitair huren, waarbij de sanitairunits naast de tent staan. Deze zijn te huren op Vakantiepark het Timmerholt.

Lodgetent met sanitair
Een comfortabel ingericht safaritent met sanitair is uitgerust met een volledige ingericht keuken met inventaris. De keuken is mobiel en kan bij mooi weer naar buiten worden gereden, zodat je heerlijk buiten kunt koken.

Slapen
Uiteraard zijn er twee slaapcabines. In de ene slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140x200cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche. Uiteraard beschikt de safaritent met sanitair ook over een zithoek en een terras met tuinmeubilair.

Een safaritent met privé sanitair is hetzelfde uitgerust als onze standaard safaritent voor 6 personen.

bekijk hier prijs en beschikbaarheid