Bekijk grote foto's
Aan de Elfstedenroute
Vrijstaande vakantiewoningen t/m 12 pers.
Fiets- en supverhuur
Overdekte speelhoek
Speel- en fitparcours
Dichtbij openluchtzwembad
Boodschappen op het park
Geniet van de buitenwateren

Boek Landal Elfstedenhart bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Elfstedenhart, Friesland

Landal Elfstedenhart is een kleinschalig park in Witmarsum, Friesland, met totaal 58 duurzame, luxe vakantiewoningen. Door de waterrijke omgeving en het groen in de omgeving voel je je verbonden met de natuur. Op het park vind je de receptie, een koffiecorner en een indoor klim- en klauterplek voor de kinderen. De vrijstaande, houten vakantiewoningen hebben een duurzame lucht/water-warmtepomp en zijn uitstekend geïsoleerd. Ga jij deze luxe vakantiewoning boeken? Dan kun je ook met minder mooi weer genieten van het buitenleven op het terras met een heater en een BBQ, geschikt voor alle seizoenen. Zin om het water op te gaan? Wat dacht je van een Sup? Wandel zo vanuit je voordeur het Friese landschap in langs prachtige boerderijen en terpdorpen. Daarnaast zijn er veel fietsroutes die je kunt volgen om de waterrijke omgeving verder te ontdekken. Geen fiets mee? Geen probleem. Op het park kun je een fiets huren: van e-bike tot mountainbike.

Als de zon schijnt even een frisse duik?
In de zomer wil je misschien even een frisse duik nemen. Op slechts 10 minuutjes van het park ligt een openluchtzwembad, en de stranden bij Makkum aan het IJsselmeer liggen er ook heel aantrekkelijk bij. Op 15 minuten rijden vind je het subtropisch zwemparadijs in Joure: daar kun je het hele jaar terecht. Wist je overigens dat je op het park een sup kunt huren? Zo kun je op jouw tempo de waterrijke omgeving van Friesland te ontdekken. Of huur een bootje op het park en ontdek de Elfstedenroute vanaf het water. Op zoek naar meer actie? Ga zeilen, kitesurfen of windsurfen en kijk of het nog sneller kan. Op het park kunnen de kinderen hun energie helemaal kwijt, wat dacht je van klimmen, bouwen, klauteren en gamen in de overdekte speelhoek. De zintuigen van de jongste kinderen worden geïnspireerd in de softplay-hoek.

Tijdens je wandeling over het park kun je terecht bij de koffiecorner voor een kopje koffie, verse broodjes en diverse streekproducten. In deze Friese omgeving zijn er veel leuke restaurantjes voor een hapje en een drankje. Voor leuke tips kun je bij de receptie van Landal Elfstedenhart terecht.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Elfstedenhart!


Aanbieders op Landal Elfstedenhart

Landal GreenParks verhuurt op Landal Elfstedenhart chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs