Bekijk grote foto's
Rustige kleinschalige camping aan rivier Doubs
Natuurgebied, vissen en vogels spotten
8 huuraccommodaties, 50 ruime kampeerplaatsen
Zwembad (6 x 13m)
Verhuur kano's, kanotocht op aanvraag
Goed restaurant met streekgerechten
Broodservice, WIFI gratis op campingterrein
Ideale doorreiscamping

Boek Bijou du Doubs bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Bijou du Doubs, Bourgogne (Bourgondië)

Camping Bijou du Doubs, Bourgondië / Saône-et-Loire
Charmecamping Bijou du Doubs ligt in Lays-sur-le-Doubs in Bresse Bourguignonne, een van de mooiste gebieden in de Bourgogne-Franche-Comté, in het hart van een natuurgebied (Zone Natura 2000). Deze kleine groene camping ligt op een fantastische locatie nameliljk direct aan de rivier de Doubs met vijftig ruime plaatsen, waarvan de meeste schaduwrijk, en acht huuraccommodaties. Ook ideaal gelegen voor een tussenstop op weg naar de Middellandse Zee of de Atlantische Oceaan. Je zult al snel merken dat één nacht niet genoeg is op deze prettige en gastvrije camping.

Volop waterpret in het zwembad en diverse leuke activiteiten
Het zwembad (6x13m) ligt er uitnodigend bij: volwassenen kunnen hier ontspannen, de kinderen kunnen met vriendjes ravotten en heerlijk afkoelen op warme zomerse dagen. De rivier de Doubs ligt aan je voeten dat betekent: spelen en spetteren in het water, vissen vanaf de wal of boot, vogels spotten, kanoën... In de directe omgeving zijn er veel leuke excursiemogelijkheden, van kastelen bezoeken tot Bourgondische wijnhuizen ontdekken.

Bourgondisch genieten geen gebrek...
Bijou du Doubs biedt een prachtig restaurant met terras, waar de chef persoonlijk aan het fornuis staat. Er wordt een uitgebreide kaart aangeboden met heerlijke, lokale gerechten en eigen creaties van de chef. Een bijzondere specialiteit zijn de kikkerbilletjes met peterselie en knoflook of met peer en Roquefortsaus. Of wat dacht je van lamsschenkel of entrecôte of Boeuf Bourguignon of ...En je logeert op een camping dus er worden ook hamburgers gemaakt van Charolais-rundvlees in verschillende variaties. Natuurlijk kun je ook zelf koken: op 6 km afstand van camping Bijou du Doubs vind je twee supermarkten, slagers, bakkers en iedere maandagochtend markt met lokale producenten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Bijou du Doubs!


Aanbieders op Bijou du Doubs

Camping Bijou du Doubs verhuurt stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs