Bekijk grote foto's
Direct gelegen aan de Terhernster Poelen
Iedere woning direct aan open water
Huur een sloep of zeilboot (april/oktober)
Vissen, Leeuwarden en Sneek bezoeken
Woudagemaal Lemmer bezoeken
SUP-board, kano
Bezoek kameleondorp Terherne
Sneek, Leeuwarden, Heerenveen

Boek Landal Waterpark Terherne bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Waterpark Terherne, Friesland

Ben je op zoek naar een fantastisch plekje aan het water? Een unieke vakantielocatie in het hart van de Friese meren; dat is vakantiepark Landal Waterpark Terherne. Met een aanlegmogelijkheid voor zeilboot of sloep bij een comfortabele vakantiewoning vaar je zó de geweldige Terhernster Poelen op. Op loopafstand van jouw vakantieadres vind je enkele leuke restaurants en in het centrum van Terherne kun je de supermarkt vinden.

Een fijne vakantiewoning op een unieke locatie in Friesland
Met haar luxe waterwoningen en het Friese dorp Terherne op loopafstand, heb je alles bij de hand voor een fijne vakantie in Nederland. Per boot ontdek je al snel Friese meren. Maar ook wandelaars en fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Je overnacht hier in één van de unieke Havenwoningen, die rondom de klassieke schepenhaven van het dorp liggen. Vanuit iedere woning heb je uitzicht over het water. Dit kleinschalige park ligt in het centrum van Terherne, een populair watersportdorp in de gemeente De Friese Meren. Terherne staat bovenal bekend als Kameleondorp! (Her)beleef hier alle avonturen van Hielke en Sietse.

Water en nog eens water
Op deze authentieke locatie word je omringd door de Friese meren, zoals het Sneekermeer. Zeker voor de watersport- en natuurliefhebbers een favoriet park om vakantie te vieren. Lekker hele dagen op het water, met een sloepje, of de wind trotserend met een zeilbootje. In de kuip of aan dek van je boot genieten van een borreltje of lunch en zwaai je naar alle andere mensen op het water. De kinderen springen het water in en hebben uren pret. Niet zo'n waterrat en is het kijken over het water genoeg? Dan kun je natuurlijk in de omgeving ook prachtige fiets- en wandeltochten maken. Dit park is een echte aanrader voor het hele gezin, of je nou rust zoekt, van watersport houdt of de natuur in wilt trekken. Een dagje cultuur opsnuiven doe je in authentieke en sfeervolle steden zoals Sneek, Stavoren of Leeuwarden.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Waterpark Terherne!


Aanbieders op Landal Waterpark Terherne

Landal GreenParks verhuurt op Landal Waterpark Terherne chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs