Village Baia Falcone

7.9
Mini
aan zee
Direct aan het strand van Puglia
Omgeven door bossen
Schitterende kust
Windsurfen, kanoën, snorkelen

Boeken op camping Village Baia Falcone? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Village Baia Falcone

 

Accommodaties op camping Village Baia Falcone

Over camping Village Baia Falcone, Puglia

Village Baia Falcone ligt aan de noordkust van Vieste in Puglia, precies in de ‘spoor’ van de laars van Italië. Dit vakantiepark ligt direct aan een groot zandstrand en is omsloten door een prachtige formatie van krijtrotsen. De bossen rond Baia Falcone zorgen voor schaduw en verkoeling op warme dagen.

Je kunt hier verblijven in een stenen bungalow of kamperen op het terrein in je eigen camper, tent of caravan.

Village Baia Falcone bied alle voorzieningen voor je vakantie, zoals een bar, restaurant en pizzeria, een mini-markt voor de dagelijkse boodschappen en een wi-fi zône. Er is een privé-strand en voor de kinderen is er vermaak als kinderspelen en animatie in het zomerseizoen. Er is een bewaakte parkeerplaats voor de auto.

De omgeving hier is uitermate geschikt om te snorkelen, kanoën of windsurfen. En na een mooie dag kun je genieten van het entertainment voor jong en oud.

Het oude Vieste is van oorsprong een Griekse plaats, en het middeleeuwse centrum is goed bewaard gebleven. De stad is een doolhof van straten, smalle steegjes en kleine pleintjes, en de huizen zijn dicht tegen elkaar gebouwd. Vanuit de haven van Vieste kun je met de boot langs de spectaculaire kust met hoge rotswanden, kleine baaitjes en grotten.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Village Baia Falcone!


Boeken op Village Baia Falcone


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs