Valle Gesso

7.4
95 pl.
direct
Kleine groen camping in de bergen
Mooi zwembad met uitzicht op bergen
Kinderbad
Wandelen, berg beklimmen
MTB routes

Boeken op camping Valle Gesso? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Valle Gesso, Piemonte

Camping 'Valle Gesso' ligt in Entracque, een dorp niet ver van de stad Cuneo in de provincie Piemonte. De camping grenst aan het nationale park van de Maritieme Alpen. Camping Valle Gesso is rustig gelegen aan een riviertje. De met boompjes afgebakende plaatsen hebben een vlakke bodem en zijn voorzien van schaduwgevende begroeiing. De camping ligt op amper 800 m van het dorp Entracque, dat bereikbaar is via een uitstekend wandel-en fietspad.

Zwembad met uitzicht op de Maritieme Alpen
Er is hier een mooi Nieuw zwembad met kinderbad. Het nieuwe zwembadcomplex. bevat ook een hydromassagebad, solarium en wirlpool. In de Minimarkt, tevens de Bar, kun je beperkt levensmiddelen kopen, elke ochtend is er op bestelling vers brood verkrijgbaar. In het dorp Entracque bevinden zich diverse winkels waar je je boodschappen kunt doen. Speelmogelijkheden op de camping zijn er voldoende: voor de jongste bezoekers zijn er een schommel, glijbaan, zandbak, klein draaimolentje en wip-wap. Voor de wat oudere kinderen: een ping-pongtafel, tafelvoetbal en verschillende video-tvspelen.

Geniet van het uitzicht, wordt het relaxen of heerlijk actief bezig zijn?
Hier kun je een ontspannen vakantie met alle comfort beleven, in een groene omgeving van het Natuurreservaat van de Maritieme Alpen. Dit park is het grootste beschermd gebied in de regio Piemonte en tevens het grootste park van Italië. Het gebied ligt in de bergachtige omgeving met maar liefst 14 bergtoppen hoger dan 3000 meter. Deze bergen zorgen voor een prachtig uitzicht vanaf de camping. De sneeuwtoppen, watervallen, riviertjes, rotsen, paden en alpenweiden bieden de kans om schitterende wandelingen of klimtochten te maken.

In deze regio is bergbeklimmen een serieuze hobby en voor wie het wil leren is er dichtbij een bergklimmuur voor beginners. In het Avonturenpark van Valdieri kunnen de allerkleinsten naar believen ravotten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Valle Gesso!


Boeken op Valle Gesso

TUI verhuurt op camping Valle Gesso bungalowtenten (tent De Waard 2 slk 6 pers).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs