Vakantiepark de Fruithof

9.0
Klein
direct
Familiecamping in Drenthe
Overdekt zwembad met glijbaan
Wandelen, fietsen
Glamping in lodgetent met sanitair
Animatie voor jong en oud
Bezoek Emmen, Slagharen, Sprookjeshof
Diverse openluchtmusea
Vestingstadje Bourtange

Boeken op camping Vakantiepark de Fruithof? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Vakantiepark de Fruithof

Over camping Vakantiepark de Fruithof, Drenthe

Een glampingvakantie in Drenthe? Pak je koffer in en vergeet je wandelschoenen niet. Vakantiepark de Fruithof is een prachtige familiecamping in Drenthe met mooie moderne voorzieningen. Het luxe kamperen in een safaritent met sanitair wordt op deze 5 sterrencamping aangeboden door Villatent. Geniet vanaf je ruime terras van de 6 persoonstent van spelende kinderen en het laatste zonnetje. Behalve het prachtige overdekte zwembad met spannende waterglijbaan, waterspeeltuin en peuterbad zijn er ook enkele leuke speeltuintjes en een grote zwemvijver met strand. Komt de zon om de hoek dan gaat het grote dak boven het zwembad open.

Honger van alle activiteiten, geen probleem, de snackbar en het restaurant verzorgen zowel een snelle hap als een uitgebreide maaltijd. Mocht je liever zelf koken ook geen probleem op de camping bevindt zich een winkeltje waar je je dagelijkse boodschappen zult vinden.
Vervelen zit er niet in op deze camping en in deze omgeving. Vakantiepark De Fruithof heeft altijd een bijzonder en leuk animatieprogramma voor jong en oud. Wat dacht je van een knutselochtend of schrijf je in voor een van de wedstrijden of speurtochten.

De camping ligt in de provincie Drenthe in een mooie landelijk en bosrijke omgeving. Het mooie Valtherbos ligt direct bij de camping. Bezoek de leuke stad Emmen, vergeet de hunebedden en Wildlands Adventure Zoo Emmen niet. Of ga een mooie fietstocht of wandeling maken. Op de camping zelf worden fietsen verhuurd.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Vakantiepark de Fruithof!


Boeken op Vakantiepark de Fruithof

Op Camping Vakantiepark de Fruithof worden de volgende accommodaties verhuurd:
Country Camp verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Country Camp heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Villatent verhuurt hier lodgetenten.