Safari-Normandie

4 pl.
Authentiek Frans plattelandsleven
Zeer ruime plekken!
Van alle gemakken voorzien
Dagtrips naar Mont Saint-Michel en Omaha Beach
Glamping zoals het bedoeld is
Ontdek het ruige Normandië
Wordt wakker tussen de dieren
Gratis WiFi bij de Outpost

Boeken op camping Safari-Normandie? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Safari-Normandie, Normandië

Altijd op Safari willen gaan, maar liever wel in het vertrouwde Frankrijk? Op deze camping ga je helemaal back to nature. Er zijn dan wel geen Olifanten of Neushoorns, maar je wordt 's ochtends wel wakker met paarden, koeien, of een vosje in je tuin! En dat allemaal vanuit de luxe safaritenten die deze camping voor je ter beschikking heeft. Zo kom je wel heel dicht bij de echte safari ervaring!

Safari Normandië
Op deze super ruim opgezette camping, zal je niet snel gestoord worden. Op het terrein van ruim 26 hectare staan enkele safaritenten verspreid opgesteld, hierdoor heeft iedere safaritent een groot stuk eigen grond van soms wel 10.000m². De Safaritenten hebben aparte privé toiletten, maar je moet wel gebruik maken van de gezamelijk douche op het terrein. De kleinere Lodge Safaritenten zijn daardoor ook erg goed geschikt voor een romantisch weekje met zijn tweeën, of voor een vakantie waarin je compleet tot rust komt.

De grotere Explorer Safaritenten zijn zeer geschikt voor gezinnen, deze ruime safaritent biedt ruimte aan maximaal 6 personen (waarvan minstens 1 kind tot en met 12 jaar). Op aanvraag is het ook mogelijk om een apart tentje bij de safaritent te plaatsen.

In beide Safaritenten ga je helemaal terug naar de natuur. Niet alleen door de dieren die langs je tent kunnen wandelen, maar er is ook geen elektra. Voor verlichting wordt gebruik gemaakt van olielampen en kaarsen, en voor WiFi kan je terecht bij de "Outpost". Hier kan je ook je tablet, laptop of smartphone opladen en veilig opbergen in toegewezen kluisjes.

Maison Héroudière
Het echte franse plattelandsleven kan je ook ervaren door een plekje te huren in de authentieke Boerderij "Maison Héroudière", deze boerderij ligt aan de rand van de camping en biedt plek aan maximaal 8 personen.

La Suisse Normande
Ofwel; een stukje Zwitserse natuur in Frankrijk. Deze naam heeft de omgeving, waar camping Safari-Normandie ligt, te danken aan de ruige bossen, heuvels en bergen die de omgeving rijk is. Vanaf de camping is deze omgeving direct te ontdekken. Alleen om de camping heen al, kunnen de kinderen forten bouwen, de natuur ontdekken, en dammen bouwen.

Ben je op zoek naar wat meer avontuur? Deze omgeving is perfect voor fiets routes, maar je kan hier ook kanoën, rotsklimmen of bungeejumpen. Toch liever wat rustiger aan? Er zijn ook prachtige wandeltochten door de natuur en langs prachtige dorpjes. Voor dagtripjes kan je vanaf de camping naar Omaha Beach en Mont Saint-Michel. Vergeet ook zeker niet een van de antiekmarkten of brocantes te bezoeken in de omgeving, dat is zeker de moeite waard.

Moe na een lange dag ontdekken? Op aanvraag is het mogelijk om een diner bij de tent te laten bezorgen, zo hoef je zelf niet meer te koken!


Glamping Safari-Normandië
Lagon en Elisabeth van de Lagemaat
www.safari-normandie.eu
La Marchandiere 61100
La Carneille - Athis val de Rouvre
France

e-mail: info@safari-normandie.eu
Telefoon: +33-(0)233385263

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Safari-Normandie!


Boeken op Safari-Normandie


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs