Quay West

7.0
aan zee
Vakantiepark waar je actief kunt zijn
Aan het zandstrand van Cardigan
Kidsclubs, animatie
Ontdek zuidwest Wales

Boeken op camping Quay West? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Quay West, Wales

Het vakantiepark is aan het brede zandstrand van Cardigan Bay gelegen en heeft een fantastisch uitzicht op New Quay Haven. In deze baai worden regelmatig dolfijnen gespot en wellicht kunnen jullie ook een glimp van hen opvangen.

Voorzieningen op vakantiepark Quay West
Receptie, Mash and Barrel bar en restaurant, Papa John's Pizza, entertainmentprogramma en minimarkt. Gratis WiFi in het Mash and Barrel bar en restaurant.

Kindvriendelijke voorzieningen op Quay West
Wat is er nu leuker dan spelen met je vriendjes in een verwarmd binnenzwembad met glijbanen of in het buitenzwembad (geopend van ca. 24/5 - 23/8). Verder hoef je jezelf niet te vervelen want er zijn ook kinderclubs een kinderspeelplaats en een sportveld.

Tegen betaling ook op het park: een touwenparcours, voetbal training, tennis, lessen in schermen en boogschieten, minigolf, bowling en wasserette. Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod aan activiteiten.

Uitstapjes kun je zeker maken in Wales
Quay West Holiday Park is een mooi familiepark met allerlei voorzieningen voor het hele gezin. Vanuit het park zijn er leuke uitstapjes te maken in Wales, zoals bijvoorbeeld naar Oakwood Theme Park, Cenarth watervallen of de ruïnes van Cilgerran Castle. Of bezoek per trein de Devil Bridge, een romantisch plekje met watervallen, beboste hellingen en een oude stenen brug die volgens een legende door de duivel geschapen is.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Quay West!


Boeken op Quay West

De Jong Intra verhuurt op camping Quay West stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs