Parc de Montsabert (Yelloh Village)

8.2
Klein
4000 m
<b>Yelloh! Village</b> Voor Yelloh! Village is een verblijf in de allermooiste vaka...
Camping in mooi park Chateau Montsabert
Activiteitenprogramma hoogseizoen jong en oud
Verwarmd buitenbad overdekbaar
Apart kinderbad en minigolf, kindvriendelijk

Boeken op camping Parc de Montsabert (Yelloh Village)? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Camping Parc de Montsabert (Yelloh Village)

Over camping Parc de Montsabert (Yelloh Village), Pays de la Loire / Vendée

Camping Parc de Montsabert ligt tussen de plaatsen Angers en Saumur een mooi gebied dat grenst aan de Loire vallei. Op deze camping vind je een relaxte sfeer. De 4-sterrencamping doet heel natuurlijk aan. Een deel van de camping ligt in het bos met indrukwekkende Redwood bomen, het andere deel van de camping heeft meer zon.

Zwemmen en sportief bezig zijn aan de Loire
De camping heeft een goede infrastructuur zoals het verwarmde (en zo nodig overdekte) 25 m-zwembad, het peuterbad met waterglijbanen, het jeu-de-boulesveld van 1000 m2, het volleybalveld en voetbalveld, de minigolf etc. De kinderen kunnen hier hun hartje ophalen, er zijn ook trampolines en er is een apart kinderbad bij het zwembad en verder is een speciaal kindermenu in het restaurant. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam leuke activiteiten. Of neem de kinderen een dagje mee naar Parc de Loisirs bij Brissac Quincee waar ze zich kunnen uitleven op springkussens, met ponyrijden, bobsleeën en een heleboel speel attributen.

Animatie, fietsen en wijnproeven
Het animatieteam op deze viersterren camping verzorgt 6 dagen per week een leuk programma met telkens een ander thema. Maar ook aan de volwassenen is gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de wijnproeverijen, de kanotochten in het hoogseizoen en niet al te ver liggen de steden Angers en Saumur. Laat je verrassen door de sfeervolle stad Saumur met haar rijke geschiedenis en talloze monumenten. De omgeving leent zich ook prima voor fietstochten met het hele gezin. In de omgeving zijn vele kastelen, kloosters en musea te bezoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Parc de Montsabert (Yelloh Village)!


Boeken op Parc de Montsabert (Yelloh Village)

Vrij Uit verhuurt op camping Parc de Montsabert (Yelloh Village) stacaravans (3-k stacaravan Cottage max. 4 pers. 4-k stacaravan Cottage max. 6 pers.,), (chalet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs