Natuurcamping op de grens van de Veluwe
Vissen, wandelen en fietsen
Glamping in een luxe safaritent
Bezoek natuurpark Hoge Veluwe
Natuurzwembad Bosbad Lunteren
Zwemmen, kanovaren

Boeken op camping Natuurcamping de Rimboe? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Camping Natuurcamping de Rimboe

Over camping Natuurcamping de Rimboe, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Op de rand van de Veluwe ligt Natuurcamping de Rimboe. De perfécte natuurplek om je wandeltochten en fietstochten in Gelderland te starten. Deze boscamping heeft mooie ruime kampeerplekken op grasveldjes en in het bos. De moderne sanitaire voorzieningen maken dit een minicamping met goede voorzieningen.

Fietsen, wandelen, vissen het kan allemaal
Vanaf de camping fiets je van knooppunt naar knooppunt fietsen via genummerde (wit-groene) borden van de fietsknooppunten Veluwe. De fietsroutes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Het netwerk van fietsknooppunten gaat door bossen, heidevelden en weilanden. Maar ook door dorpen en steden.

Op een kleine kilometer ligt een openluchtzwembad (Bosbad Lunteren), wel zo lekker om even af te koelen. Het Bosbad Lunteren heeft terrasvormig aangelegde ligweides en is geopend vanaf begin mei tot eind augustus.

Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien op het viswater naast de camping. Verder kun je ook een kano huren op korte afstand van de camping.

Glamping op de Veluwe
Glamping is vanaf 2019 ook mogelijk op deze kleine groene camping. Huur een van de mooie safaritenten die door Juliette Tentvakanties worden aangeboden. Dat wordt op een avontuurlijke manier kamperen in Gelderland.

Ontdek de Veluwe
Er is veel te doen in de omgeving van dit mooie vakantieplekje. Het park de Hoge Veluwe ligt op 10 kilometer afstand van de camping. De Hoge Veluwe is een uniek gebied met een unieke wildstand welke niet voor niets de groene schatkamer van Nederland genoemd wordt. Op dit natuurpark bevindt zich tevens het Kröller Müller museum met de op één na grootste van Gogh verzameling ter wereld.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Natuurcamping de Rimboe!


Boeken op Natuurcamping de Rimboe

Juliette Tentvakanties verhuurt op camping Natuurcamping de Rimboe bungalowtenten, safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs