Littlesea

7.8
aan zee
Vakantiepark in Dorset
Ontdek Zuid Engeland
Verwarmd binnen- en buitenbad
Animatie in hoogseizoen

Boeken op camping Littlesea? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Littlesea, Zuid Engeland

Ontdek de zonnige zuidkust van Engeland en kies voor een vakantie op Littlesea park. Het park ligt nabij de levendige kustplaats Weymouth. Dit park biedt goede voorzieningen en van hieruit kun je leuke uitstapjes maken.

Voorzieningen voor een comfortabele vakantie in Dorset
Receptie, bar en restaurant, pizza-afhaalrestaurant, minimarkt en entertainment. Gratis Wifi in de Mash and Barrel bar en restaurant en bij het Starbucks Coffeehouse.

Kindvriendelijke voorzieningen op Littlesea
Voor de waterratjes is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad met kinderbad en zonneterras (geopend van ca. 24/5 - 23/8). Verder kunnen de kinderen zich vermaken bij de kinderclubs, kinderspeelplaats, tennisveld en sportveld.
Tegen betaling op dit vakantiepark: biljart, minigolf, lessen in boogschieten en schermen, wasserette. In de omgeving kun je golfen en paardrijden.

Weymouth een authentieke badplaats in Dorset
Deze badplaats heeft een oude haven met pubs en restaurants, de 'Esplanade' waarover je fijn langs het strand kunt wandelen en een gezellig centrum met vele winkeltjes. Hier bevindt zich Monkeyworld, een park met wel 15 verschillende soorten apen. In Weymouth bevindt zich tevens het Sea Life Park, waar je alles kunt leren over de mysterieuze onderwaterwereld. In de omgeving van het vakantiepark vindt je verder Abbotsbury, één van Dorset's mooiste kustplaatsjes, Chesil Beach en Lulworth Cove.

Je kunt ook een bezoek brengen aan Portland Castle dat in de 16e eeuw door Henry VIII is gebouwd om de Engelse zuidkust te beschermen tegen een dreigende invasie van de Fransen en Spanjaarden. Een dagtocht naar Exmoor National Park met zijn bossen en beken behoort eveneens tot de mogelijkheden.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Littlesea!


Boeken op Littlesea

De Jong Intra verhuurt op camping Littlesea stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs