Boeken op camping Les Cascades? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Les Cascades, Languedoc-Roussillon

Les Cascades is een gezellige familiecamping in een prachtige natuurlijke omgeving, langs de oever van rivier de Cèze. Op deze camping in Frankrijk beleeft u zeker een fijne vakantie! In de rivier kunt u zwemmen en op de aangrenzende strandjes is het heerlijk zonnebaden. De rivier biedt u en uw kinderen van elke leeftijd veel plezier, want het water in de rivier is op sommige plaatsen heel ondiep, terwijl er ook diepere gedeelten zijn. Voor vissers is het natuurlijk ook een eldorado. Maar dat is niet alles, want u geniet ook van het uitzicht op de mooie watervallen van Sautadet.

Wie genoeg heeft van de rivier kan ook in het zwembad (met peuterbad) van camping Les Cascades terecht. Maar zwemmen maakt hongerig!
Gelukkig kunt u op de camping terecht voor een lekkere maaltijd in het restaurant of de pizzeria of haal een lekkere snack bij de snackbar.
Camping Les Cascades beschikt verder over een speeltuintje, sportterrein en leuke animatie: de ene keer is er een barbecue, de andere keer bijvoorbeeld een karaoke-avond. Voor de avonturiers: huur een mountainbike en cross door de schitterende omgeving! Gratis WiFi aan de bar en op het terras.
.
De kloof Gorges de l'Ardèche, de bekende Pont d'Arc en Pont du Gard en natuurpark de Cevennes liggen in de buurt. Andere tips voor uitstapjes: de lavendelvelden, het lavendelmuseum, het historische dorpje La Roque-sur-Cèze, het pauselijk paleis in Avignon en nog veel meer.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Cascades!


Boeken op Les Cascades

Vacanceselect verhuurt op camping Les Cascades lodgetenten met sanitair, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs