Le Village Corsaire des 2 Plages

8.0
Klein
300 m
<b>Airotel</b> Al meer dan 30 jaar groepeert het kwaliteitsmerk Club Airote...
Een groen park midden in Châtelaillon-Plage
2 verwarmde zwembaden met tropische beplanting
Miniclub met mascotte Jack. Piratenluchtkasteel
Op 300 m van een 3 km lang zandstrand

Boeken op camping Le Village Corsaire des 2 Plages? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Camping Le Village Corsaire des 2 Plages

Over camping Le Village Corsaire des 2 Plages, Aquitaine / Les Landes

Op nog geen 200 meter van het strand van Châtelaillon-Plage aan de Atlantische kust van Midden-Frankrijk vind je gezinscamping Le Village Corsaire des Deux Plages.
Voor alle kleine piraatjes is dit een topvakantie. Het vakantiethema op deze camping zijn piraten. Je vind bij het zwembad een heus zeeroversschip.
Rondom dit smaakvol aangeklede zwembad zijn fijne ligbedden. Voor de jonge kinderen is er ook een peuterbad.

Het strand is te bereiken door een spoorlijntje over te steken. Het is nooit saai op dit strand, door eb/vloed verschil veel te spelen en te ondekken.

In de omgeving vindt je het levendige Châtelaillon, met winkels, terrasjes, restaurants, een discotheek, een casino en een pittorekse vissershaven. Uitstapjes? De camping ligt precies tussen de toeristische trekpleisters van deze regio: de eilanden Ile d'Oléron en Ile de Ré, de badplaats La Rochelle en het beroemde fort midden in de zee: Fort Boyard! Een mooie camping dus voor een zonnige strandvakantie maar waar ook veel te doen en te zien is.

Opmerking: Aan de ene zijde van de camping waar de kampeerplaatsen zijn, loopt een vrij drukke verkeersweg en aan de kant van het strand passeert een spoorlijn. Er is echter alleen plaatselijk treinverkeer. ’s Nachts tussen 24.00 uur en 06.00 uur is er vrijwel geen treinverkeer.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Village Corsaire des 2 Plages!


Boeken op Le Village Corsaire des 2 Plages

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Le Village Corsaire des 2 Plages:
Stacaravans worden hier verhuurd door Homair Vacances en Suncamp. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.