Le Nauzan Plage (Flower)

8.2
Klein
450 m
Glampingcamping aan de Golf van Biskaje
Lodgetenten aan het water
Animatie in Frans tijdens hoogseizoen
Zon, zee en stranden

Boeken op camping Le Nauzan Plage (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Le Nauzan Plage (Flower)

Over camping Le Nauzan Plage (Flower), Poitou-Charentes

Ben je op zoek naar een mooie glampincamping in de Charente Maritime? Camping Le Nauzan Plage is een fijne gezinscamping met slechts 170 kampeerplaatsen. De camping ligt bij het kleine plaatsje Vaux-sur-Mer, niet ver van de havenstad Royan in de regio Poitou-Charentes.

Glamping aan het water
Dwars door de camping loopt een beek. De glamping accommodaties staan allemaal aan het water opgesteld. Op deze levendige camping vind je diverse goede voorzieningen. Er is zowel een buitenbad als een binnenbad, wel zo makkelijk bij minder goed weer. De kinderen hoeven zich hier zeker niet te vervelen, er is een leuke speeltuin, een fijn springkasteel. Verder kunnen ze ook op een pony rijden. De menukaart in het restaurantje/snackbar is eenvoudig.

Wandelen, fietsen en strandvakantie
Hou je van zon, zee en uitgestrekte stranden dan ben je hier zeker op je plek. Op de camping worden in het hoogseizoen diverse leuke activiteiten georganiseerd. Verder zijn de diverse eilanden zoals Ile d'Oléron en Ile de Ré of steden zoals La Rochelle, Rochefort, Niort en Royan zeker een bezoek waard.

De regio Charente-Maritime staat er om bekend de meeste zonuren te hebben van de hele Atlantische kust. Dit gebied heeft een uitzonderlijk rijk historisch en cultureel erfgoed. Bezoek het Parc Naturel Régional du Marais Poitevin, een moerasgebied waar je fantastisch kunt fietsen.

Royan is al meer dan twee eeuwen een bekende, gezellige badplaats gelegen aan de monding van de Gironde en aan de Atlantische oceaan. Beroemd om haar prachtige zandstranden, de zeer specifieke architectuur van villa’s uit de “Belle Epoque”, de typisch stedelijke jaren 50 bouwstijl waarvan de kerk de ‘Notre Dame’ het beste voorbeeld is.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Nauzan Plage (Flower)!


Boeken op Le Nauzan Plage (Flower)

Glamping4all en Villatent verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!